مدیر کنترل کیفی کارخانجات کیک و کلوچه نظری عنوان کرد: گروه صنایع غذایی نظری با هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل در روزهای بحرانی کرونا با تمام قدرت به فعالیت خود در زمینه تولید انواع کیک و کلوچه ادامه می دهد.
شهرک دواتگر در گفت و گو با آذر صبح اظهار کرد: شرکت نظری یکی از واحدهای تولید کننده نام آشنای استان آذربایجان شرقی بوده که فعالیت خود را از سال ۱۳۷۰ شروع کرده ودر طی این سالها پیشرفت شگرفی در زمینه های مختلف داشته است.
وی از تولید انواع کیک، کلوچه و ویفر در کارخانجات نظری خبر داد و افزود: تولید کیک و کلوچه در کارخانه نظری به صورت کاملا حرفه ای و با بهره گیری از دانش روز صورت گرفته، همچنین این کارخانه بهترین تولیدات خود را با استانداردهای لازم راهی بازارهای مختلف کرده است.
مدیر کنترل کیفی کارخانجات کیک و کلوچه نظری در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: گروه صنایع غذایی نظری به ۴ واحد تقسیم شده که در کنار این ۴ کارخانه امسال کارخانه کارتن سازی را نیز راه اندازی کرده است تا کارتن محصولاتش را نیز عهده دار شود.
دواتگر با بیان اینکه کارخانه کیک نظری امسال به عنوان واحد نمونه استاندارد ملی انتخاب شده است، ادامه داد: کارخانه کیک نظری ۴ سال پشت سر هم واحدنمونه استانی شده بود که با تلاش های مکرر تمامی پرسنل امسال به عنوان واحد ملی معرفی شد.
مدیر کنترل کیفی کارخانجات کیک و کلوچه نظری در بخش دیگری از سخنان خود افزود: گروه صنایع غذایی نظری با هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل در روزهای بحرانی کرونا با تمام قدرت به فعالیت خود در زمینه تولید انواع کیک و کلوچه ادامه می دهد.
وی در ادامه بیان کرد: کارخانه کیک و کلوچه نظری همواره به دنبال تولید محصولاتی استاندارد و درجه یک بوده و در حال حاضر در بازارهای داخلی و خارجی محصولات خود را عرضه می کند، لذا فعالیت مراکز فروش کیک و کلوچه نظری در شهرهای مختلف ایران مانند تبریز به خوبی دیده می شود.
شهرک در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: خواستن توانستن است، آدمی باید خود را باور کند تا به موفقیت های بیشتر دست یابد، امید برآن دارم با همراهی و اعتماد مردم روز بروز شاهد رشد کارخانه کیک و کلوچه نظری باشیم.