برای خرید باشگاه ماشینسازی، یک شرکت هلدینگ اعلام آمادگی کرده و قرار است بهزودی برای واگذاری، جلسهای با مالک باشگاه داشته باشد.
به گزارش نصر به نقل از ایران ورزشی، آنها که داستان واگذاری ماشینسازی به محمدرضا زنوزی را از ابتدای فصل پیگیری کردهاند میدانند که این واگذاری تا چه اندازه میتواند عجیب باشد! و گذشتن از این باشگاه برای زنوزی چقدر سخت خواهد بود. این عجیب بودن ماجرا در کنار بیخبری هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی درباره واگذاری باشگاه، سوالها و ابهامهای زیادی را در پی دارد و باعث میشود که بحث واگذاری ماشینسازی از زوایای مختلفی قابل بررسی باشد.
واگذاری باشگاه ماشینسازی به یک شرکت هلدینگ، جدیدترین خبری است که از فوتبال تبریز به گوش میرسد. بعد از انتقادهایی که بابت مالکیت مشترک محمدرضا زنوزی در دو باشگاه تراکتورسازی و ماشینسازی مطرح میشد، حالا بحث واگذاری ماشینسازی به طور جدی بر سر زبانها افتاده است. یک شرکت هلدینگ هم که چند روزی است برای خرید این باشگاه ابراز تمایل کرده بود، با مسوولان باشگاه پای میز مذاکره نشسته تا بحث این واگذاری جدیتر مطرح شود. با این حال اما هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی مدعی شده که هیچ درخواستی مبنی بر واگذاری این باشگاه به هیأت فوتبال نرسیده است و اگر قرار باشد برای واگذاری باشگاه تصمیمگیری شود، پیش از هرچیز باید هیأت فوتبال در جریان این اتفاق قرار بگیرد.
از باشگاه ماشینسازی هم خبر میرسد که این شرکت هلدینگ روز دوشنبه با زنوزی، مالک فعلی باشگاه در رابطه با واگذاری جلسهای دارد و در صورتی که توافق بر سر مبلغ حاصل شود، خریدار درباره شرطهایی چون تغییر ندادن نام باشگاه و خارج نشدن سهمیه این تیم از استان، تعهدهای لازم را خواهد داد. همان زمان هم که هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی، امتیاز این باشگاه را بهطور کامل به زنوزی منتقل کرد، این شرطها را برای او در نظر گرفته بود. حالا هم با همین شروط به مالک جدید منتقل خواهد شد.
باشگاه ماشینسازی در ادامه سرنوشت عجیب این فصل خود، یکبار دیگر در مسیر واگذاری قرار گرفته است و در کمال تعجب محمدرضا زنوزی حاضر شده امتیاز این تیم را واگذار کند. خیلیها معتقدند که دلیل تصمیم زنوزی این است که از یک طرف از سوی فدراسیون فوتبال و رسانهها بابت مالکیت مشترک تراکتورسازی و ماشینسازی تحت فشار است و از سوی دیگر هزینههای سنگین دو باشگاه پرطرفدار تبریزی، او را به این نتیجه رسانده که تمرکز خود را بر روی یک باشگاه بگذارد و دیگری را واگذار کند. هرچند که ظاهراً هنوز تمامی اسناد انتقال باشگاه تراکتورسازی به زنوزی فراهم نشده اما کسی نیست که او را مالک باشگاه تراکتورسازی نداند و این خوشبینی وجود دارد که دیر یا زود همه کارهای مربوط به انتقال امتیاز تراکتورسازی هم انجام خواهد شد.
زنوزی اما تصمیم ندارد منتظر انتقال اسناد واگذاری تراکتورسازی بماند. برای او همین که خودش را مالک اصلی تراکتور میداند و همه هم او را مالک میدانند، کافی است. دلیلی نمیبیند که حواشی مربوط به مالکیت دو باشگاه را به جان بخرد، برای دو باشگاه هزینه کند و در نهایت هم متخلف باشد. او به این نتیجه رسیده که از بین دو باشگاه ماشینسازی یا تراکتورسازی، تراکتور را انتخاب کند و برای خود نگه دارد. باشگاهی که هزینههای بیشتری برایش کرده و با جذب بازیکنانی چون دژاگه و شجاعی، جایگاه خود را نزد هواداران پیدا کرده است.
همه این اتفاقها اما در شرایطی میافتد که هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی هنوز در جریان این انتقال نیست. سخنگوی هیأت فوتبال میگوید: «باشگاه ماشینسازی تبریز تحت مالکیت آقای زنوزی است و مدیریت آن را آقای نصیرزاده برعهده دارد و آنها بهتر میتوانند درباره این واگذاری صحبت کنند اما قطعاً برای اینکه واگذاری امتیاز این باشگاه مسیر خود را طی کند باید پیش از هرچیز درخواست این واگذاری به هیأت فوتبال برسد که هنوز هیچ درخواستی در این رابطه به دست ما نرسیده است.»
البته هیأت فوتبال استان هیچ مشکلی با این واگذاری ندارد و مسوولان برخلاف آنکه در ابتدا حساسیتهای ویژهای درباره انتقال امتیاز ماشینسازی وجود داشت، حالا زنوزی را بهعنوان مالک، تصمیمگیرنده نهایی در این رابطه میدانند و همین که شرطهای لازم را در انتقال امتیاز باشگاه ماشینسازی رعایت کند، کافی است اما اینکه هیأت فوتبال در جریان این انتقال امتیاز قرار ندارد و خبرها از انتقال ماشینسازی ظرف چند روز آینده خبر میدهند، قدری ماجرای این انتقال را عجیب میکند.
آیا ممکن است زنوزی بخواهد تنها با مطرح کردن بحث انتقال باشگاه و مذاکره با خریداران، خود را از زیر بار انتقادهای اخیر رها کند و در نهایت با بیان اینکه مشتری خوبی برای باشگاه پیدا نشده، مالکیت مشترک خود را لاپوشانی کند؟ زنوزی به خاطر ماشینسازی از امتیاز لیگ برتری گسترش فولادی که سالها برایش هزینه کرده بود گذشت و اینکه حالا بخواهد ماشینسازی را هم واگذار کند، قدری عجیب به نظر میرسد. آیا همه اینها میتواند ماجرایی باشد برای اثبات اینکه ماشینسازی خریدار مناسبتری جز زنوزی پیدا نمیکند و باید فعلاً مالکیتش در دست او بماند؟ آیا ماشین به اسباببازی تازهای برای ماجراهای اخیر فوتبال تبریز تبدیل شده؟