فرماندار شهرستان تبریز اظهار کرد: یکی از مشکلات ستاد مدیریت بحران این است که برخی مدیران در زمان های بحران در دسترس نبوده و امکان ارتباط تلفنی با آنها وجود ندارد، یک مدیر موفق در زمان بحران در مکانی قرار میگیرد که امکان ارتباط در آنجا فراهم باشد و از لحاظ بعد مسافت هم احاطه کافی به منطقه بحرانی داشته باشد.
به گزارش آذر صبح، علیار راستگو در شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان تبریز گفت: مدیریت بحران تعریف مشخصی دارد، در دسترس بودن و داشتن احاطه بر اطلاعات لازم برای ارائه در زمان بحران پیش نیاز یک مدیر می باشد، یک مدیر قرار نیست در نقاط کور از لحاظ دسترسی به منطقه بحرانی قرار بگیرد، باید احاطه کافی به منطقه بحرانی داشته باشد.
وی با تاکید بر بحث اطلاع رسانی دقیق در زمان بحران اضافه کرد: تعامل و کار جدی با رسانهها چه پیش از بحران و چه بعد از بحران اهمیت اساسی دارد، اطلاع رسانی دقیق توسط مسئولین زیربط از بروز شایعات جلوگیری کرده و روند فعالیتهای دستگاههای مربوطه را تسهیل می کند.
وی با اشاره به لزوم آمادگی ستاد بحران برای مقابله با حوادث غیرمترقبه گفت: پیشگیری، اولویت ستاد مدیریت بحران شهرستان در برابر حوادث است. وی با تاکید بر اینکه برنامه ریزی های لازم برای تعریف سوخت جایگزین برای نهادها و ارگانهای مرجع در زمان بحران انجام شود، گفت: تامین سوخت دوم برای مراکزی همچون بیمارستان ها در مواقع بحرانی یک ضرورت است، علاوه بر چنین مراکزی، باید برای نانوایی های تبریز نیز سوخت جایگزین تعریف کنیم که با قطع سوخت اول، شهروندان در تامین نان خود دچار مشکل نشوند.