در مراسم اختتامیه ششمین نمایشگاه نواوری و فناوری ربع رشیدی اسامی برندگانی که در جشنواره این نمایشگاه در سه بخش ایده فناورانه، توسعه و تجاری سازی فناوری، فروش محصولات دانش بنیان و نیازمندی های فناورانه از طریق سامانه نرم افزاری تحت وب ثبت نام کرده بودند، مشخص شد.
به گزارش آذر صبح، باتوجه به رویکرد و هدف جشنواره که “توسعه و تجاری سازی فناوری” است، ارزیابی و داوری طرح ها نیز بر این اساس صورت گرفت ودر ۳ مرحله انجام پذیرفت.
در مرحله نخست، ارزیابی بر اساس شاخص ها و مولفه های، “علمی، فنی” و “اجرائی، اقتصادی” و بر مبنای اطلاعات درج شده از سوی صاحب طرح در سامانه صورت پذیرفته است و در این مرحله تیمی متشکل از ۱۲۰ داور از استان آذربایجان شرقی و ۱۳ استان دیگر طرح ها را از طریق سامانه مورد ارزیابی قرار داده اند.
بر اساس مصوبات هسته سیاست گذاری کمیته فنی، ارزیابی و نظارت، در این مرحله هر طرح حداقل توسط ۳ داور در حوزه علمی و فنی و۲ داور در حوزه اجرایی و اقتصادی مورد ارزیابی قرار گرفته است.
با اتمام کار ارزیابی از بین ۳۶۴ طرح ارزیابی شده، تعداد ۱۲۰ طرح بعنوان منتخبین مرحله نخست جهت رقابت حضوری به مرحله دوم ارزیابی راه پیدا کرده اند.
فاز دوم ارزیابی نیز با حضور صاحبان طرح های منتخب بخش نخست و تیم ۴۵ نفره داوری در قالب ۱۴ حوزه فناوری برگزار گردید، در این مرحله فرصت لازم برای صاحبان طرح فراهم گردید تا در حضور داوران از طرح خود دفاع کنند.
در مرحله نهایی تعداد ۱۰ طرح برتر که بالاترین امتیازات را از مراحل قبلی کسب کرده اند، در نمایشگاه مورد رصد تیم منتخب داوری قرار گرفته و کیفیت و وضعیت حضور این طرح ها ارزیابی گردید.
این گزارش حاکی است، طبق نظرات داوری و ارزیابی های انجام گرفته، لوح تقدیر با تقدیم ۱۰ میلیون ریال جایزه نقدی به رتبه های دهم، نهم و هشتم اهداء گردید، رتبه دهم جشنواره مهدی رجبیون به خاطر ارائه طرح طراحی و ساخت انکوباتور هوشمند نوزاد از آذربایجان شرقی، رتبه نهم جشنواره کامبیز جلایریان به خاطر ارائه طرح شبیه ساز رانندگی خودرو از استان البرز و رتبه هشتم جشنواره شرکت سلامت گستران آرایان به خاطر ارائه طرح تولید شیرینیجات رژیمی و فراسودمند از استان اصفهان بود.
تقدیر با ۲۰ میلیون ریال جایزه نقدی به رتبه هفتم جشنواره شرکت خدمات انرژی یلدای سهند به خاطر ارائه طرح طراحی و ساخت توربین بادی محورعمودی با قابلیت پره های هوشمند با توان اسمی ۳۰کیلووات از استان البرز،رتبه ششم جشنواره جناب آقای قادر علیپور به خاطر ارائه طرح بازیافت تمام نخاله های ساختمانی و عمرانی از استان اردبیل، رتبه پنجم جشنواره شرکت امن گستر راسا مهر به خاطر ارائه طرح روشنایی LED برای شهر هوشمند و فضا های عمومی با پوشش نانواز استان اردبیل تقدیم شد.
لوح تقدیر به مبلغ ۳۰ میلیون ریال به رتبه چهارم جشنواره شرکت ژاو کیمیا به خاطر ارائه طرح ماده ضد چسبندگی جهت مصرف در آسیاب پلی بوتا دی ان (PL505) از آذربایجان شرقی اهدا شد.
این گزارش حاکی است، تقدیر به همراه تندیس برنزی جشنواره، با تقدیم یک فقره چک به مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به شرکت یاران ساختار آذر به خاطر ارائه طرح نخ نانو کامپوزیت تخریب پذیر از آذربایجان شرقی اهدا شد.
همچنین لوح تقدیر به همراه تندیس نقره ای جشنواره، با تقدیم یک فقره چک به مبلغ ۱۲۵ میلیون به شرکت مارال روبات صنعت به خاطر ارائه طرح دستگاه مونتاژ بردهای SMD از آذربایجان غربی تعلق یافت.
برنده تندیس طلایی جشنواره، با تقدیم یک فقره چک به مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال به شرکت زیست فناوری رازی پارس آذر به خاطر ارائه طرح ظرف کشت سلولی هوشمند پاسخگو به دما از آذربایجان شرقی وهمچنین جایزه بانوی فناور سهیلا صمدپورهندواری به خاطر ارائه طرح بسته بندی فعال مواد غذایی از آذربایجان شرقی بود.
نصر