نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت بالای استان درحوزه معادن، گفت: با توجه به ماده ۴۳ قانون برنامه توسعه، گردش مالی مرتبط با ذخایرمعدنی هر استان باید در همان محل انجام شود.
وی ادامه داد: برای رفع مشکلات اقتصادی، ایجاد کارگروه توسعه سرمایه گذاری و پیشرفت به منظور ریشه یابی مشکلات و یافتن راه حل و غلبه بر بحرانها و مشکلات از سوی مسئولان اجرایی ضروری است .
وی اضافه کرد : طبق قانون، ۴۰ درصد منابع بانکی باید به حوزه صنعت اختصاص یابد که عملکرد بانکها در این خصوص قابل ارزیابی است .
همچنین معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در این نشست با اشاره به وجود یک هزار و ۵۰۰ طرح صنعتی در دست اجرا با پیشرفتهای فیزیکی مختلف، اظهار کرد: مهمترین چالش سرمایه گذاری صنعتی دراستان تأمین برق درشهرک های صنعتی و محل طرح هاست .
رضا عین اله زاده ادامه داد : از این تعداد طرح صنعتی، ۷۵۰ مورد با پیشرفت فیزیکی بالا و در مرحله استقرار ماشین آلات قرار دارد که به محض اتمام طرح باید برق مطمئن در اختیار آنها قرا گیرد .
در ادامه رئیس خانه صنعت معدن و تجارت و همچنین برخی از مدیران انجمن های تخصصی صنعتی استان به تشریح و تبیین وضعیت فعلی صنایع پرداخته و فعالیت انجمن تخصصی متالوژی و کانی غیر فلزی علی رغم مصرف بالای انرژی بویژه برق را ، از جمله پتانسیل ها و ظرفیت های بزرگ استان در زمینه تولیدات صنعتی ، اشتغال و صادرات برشمردند .
تأمین مواداولیه ، بهره گیری از قانون رفع موانع تولید برای حل مشکلات واحدهای صنعتی در سریعترین زمان ممکن ، تأمین برق مطمئن در محل واحد تولیدی و یا شهرک های صنعتی ، تدوین برنامه های اقتصادی استان با محوریت و اولویت جذب هلدینگ های سرمایه گذاری از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست مشترک بود ./ ایسنا