معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید، حمایت از اشتغالزائی در سطح روستاها ، بحث هر روستا یک محصول ، احیاء صنایع دستی ، توجه به کسب و کار بانوان ، حمایت از خیریه های اشتغالزا و ساماندهی حاشیه شهر ها را از برنامه های مهم صندوق کارآفرینی امید در کشور اعلام کرد .
به گزارش آذر صبح، علی اصحابی در جمع خبرنگاران و در حاشیه افتتاح ۴۰ طرح کارآفرینی صندوق کارآفرینی امید در تبریز گفت: از زمان افتتاح صندوق در سال ۸۱، به طور متوسط هرسال به ۳۰هزار نفر تسهیلات اشتغال پرداخت کرده ایم.
وی با بیان اینکه از سال ۹۲ و با روی کار آمدن دولت دوازدهم عملکرد صندوق کارآفرینی امید جهش صعودی پیدا کرده است، افزود: در پرداخت تسهیلات از ۸۰۰میلیارد تومان در سال ۹۳ به ۹۰۰میلیارد تومان در سال ۹۴ و ۱۲۰۰میلیارد تومان در سال ۹۵، و ۱۴۰۰میلیاردتومان تسهیلات در سال ۹۶ رسیده ایم.
وی صندوق کارآفرینی امید را یک نهاد مالی و اجتماعی دانست و تاکید کرد: این صندوق نسبت به دیگر سیستم های مالی کشور برای کارآفرینان از مزایا و ویژگی های خاص برخوردار است، به عنوان مثال در حوزه توانمندسازی، استعداد یابی و ظرفیت یابی اقدامات موثری در صندوق انجام می شود.
اصحابی با اشاره به سیاست ها و برنامه های صندوق کارآفرینی امید در راستای توسعه اشتغال و مسایل مربوط به “طرح هر روستا یک محصول” و “طرح روستای بدون بیکار ” گفت: در طرح اول، یک محصول که مزیت نسبی دارد مشخص می کنیم و سپس وام صفر درصدی به متقاضیان آن روستا می دهیم تا به تولید و اشتغال بینجامد.
وی در توضیح طرح روستای بدون بیکار نیز یادآور شد: در برخی روستاها هم تلاش می کنیم با ارائه تسهیلات در حوزه های مختلف گردشگری، حمل و نقل، کشاورزی، دامپروری و… بیکاری را در آن روستاها کاهش می دهیم که در ۲سال اخیر به واسطه این طرح، بیکاری در ۲۰۰روستای کشور ریشه کن شده است.
وی افزود: نزدیک به ۴۵ درصد تسهیلات پرداختی صندوق به جامعه عشایری و روستاهای مرزی انجام گرفته تا توزیع عادلانه ثروت انجام شود.
معاون صندوق کارآفرینی امید کشور در بخش دیگری از سخنان خود از اختصاص ۲درصد از بودجه صندوق توسعه ملی به این صندوق خبر داد و اضافه کرد: این نشان می دهد صندوق کارآفرینی امید با عملکرد خود، رضایت جامعه هدف و مسئولین را فراهم کرده است، با تخصیص این منابع، اعتبار صندوق به ۲ و نیم برابر افزایش پیدا خواهد کرد.
وی در خاتمه یادآور شد: به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دهه فجر امسال ۹۲۸ طرح کارآفرینی با اعتبار بیش از یک هزار میلیارد تومان در سطح کشور به بهره برداری می رسد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجان شرقی نیز در ادامه اظهار کرد: به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۴۰ طرح کارآفرینی در سطح شهر تبریز به بهره برداری می رسد.
محمد کریمزاده در خصوص میزان تسهیلات ارائه شده توسط صندوق به این طرح ها گفت: پنج میلیارد تومان تسهیلات برای این طرح ها پرداخت شده که و در این طرح ها برای ۱۱۱ نفر اشتغال زایی ایجاد شده است.
وی ادامه داد: از مجموع ۳۴ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته به استان آذربایجانشرقی، ۲۶ میلیارد تومان جذب شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح های یک روستا یک محصول، روستای بدون بیکار، هر خانه یک کارخانه و صندوق های خرد بانوان روستایی گفت: این برنامه ها برای رونق کسب و کارهای روستایی و بهبود وضع روستاییان در استان اجرا می شود.