برنامه تلویزیونی «مطالبه» در سکوت به انتهای خط رسید. آنچه مهم است، واکنش به اصل قضیه و به نوعی طرح این مساله است که آیا شبکه سهند می تواند با این چند قسمت، از خود رفع تکلیف کند؟
به گزارش آذر صبح به نقل از تبریز بیدار، برنامه تلویزیونی «مطالبه» که هر هفته پنجشنبه شب ها از آنتن شبکه استانی سهند آذربایجان شرقی مهمان قاب تلویزیون منازل می شد و مسئولین مختلف را به چالش می کشاند، در سکوت به انتهای خط رسید.
این برنامه پیش از این در اواخر دهه ۸۰ نیز تولید می شد و سری جدید آن در سالجاری به شیوه متفاوت تری با اجرای روح الله رشیدی تولید شد و حتی تغییر مدیر کل صدا و سیمای استان و آمدن صفری نیز، تغییری در آن ایجاد نکرد اما به یکباره و در سکوت مطلق به پایان رسید.
این برنامه که با رویکرد پاسخگو کردن مدیران دستگاه های اجرایی آذربایجان شرقی از شبکه سهند پخش می شد، از سیل انتقادات در امان نمانده بود و پنجشنبه گذشته آخرین قسمت برنامه بدون حضور میهمان برنامه که مدیر کل منابع طبیعی استان بود، پخش شد.
توقف ناگهانی و بی سر و صدای برنامه مطالبه و اظهار نظرهای ضد و نقیض پیرامون آن در محافل رسانه ای در این خصوص، این شائبه را به وجود آورده که پخش چنین برنامه های انتقادی و چالشی با مخالفت برخی مسئولان روبه رو شده و فشارهایی برای توقف آن صورت گرفته است.
اما فارغ از این مسایل، آنچه مهم است، واکنش به اصل قضیه و به نوعی طرح این مساله است که آیا جای مطالبه در برنامه های سیما خالی بود یا نه؟ آیا شبکه سهند می تواند با این چند قسمت، از خود رفع تکلیف کند؟ اثر این برنامه در تقویت جریان مطالبه عدالت از سوی نیروهای انقلاب چقدر بود؟
در طول پخش این برنامه واکنش مردمی حکایت از رضایت و امیدواری آنها به ادامه روند مطالبه گری از مسئولین داشت و سوال این است که با این مردم چه می کنند و چه پاسخی به مطالبه مردمی برای تحقق حق و عدل دارند؟
موضوع اصلی این است که این برنامه نباید بی سر و صدا به حاشیه برود چرا که جریانات تحجر، ثروت و قدرت در شهر سایه این برنامه را با تیر می زدند و امروز از جمع شدن بساط این برنامه ابراز خرسندی می کنند.
بی شک انتظار اصلی از رسانه ملی تداوم روند مطالبه گری عالمانه در سیمای استان و عبور از محافظه کاری های عجیب و غریب در رسانه است.