رییس شورای اسلامی شهر تبریز گف: شهرداری تبریز وارث وام های سنگین اخذ شده در زمان مدیریت شهردار قبلی تبریز است.
به گزارش آذر صبح، به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر تبریز، شکور اکبرنژاد رییس شورای اسلامی شهر تبریز در حاشیه آخرین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز در سال ۱۳۹۷ گفت: امیدوار است سال آینده سال خوبی برای همه بوده و فضای کسب و کار بهتر از امسال باشد.
وی ادامه داد: امید است مسئولین شهرداری برای بهبود فضای کسب و کار و افزایش زمینه های سرمایه گذاری و تولید ثروت در کشور فرصت های خوبی ایجاد کنند و گام های مثبتی برای جذب گردشگر در شهر تبریز برداشته شود.
اکبرنژاد همچنین با بیان اینکه شورای شهر و شهرداری عوارض لازم برای احداث هتل ها و مراکز گردشگری را در سال ۹۷ را به حداقل رساند خاطر نشان کرد: تبریز فرصت های زیادی برای سرمایه گذاری دارد و در این ارتباط از امام جمعه تبریز استاندار استان و سایر مسئولان ذیربط شهر تقاضا دارم که بستر های لازم را برای مدیران و سرمایه گذاران فراهم کنند و جسارت های لازم را به این عزیزان بدهند.
اتفاقات خوب سرمایه گذاری در زمان شهرداری مهندس نوین
رییس شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: در موضوع سرمایه گذاری باید اعلام کنم که در گذشته های بسیار دور فرصت مناسبی در اختیار شهرداری ها برای جذب سرمایه گذاری وجود نداشته است ولی در زمان شهرداری مهندس نوین خوشبختانه در بحث سرمایه گذاری در شهر تبریز اتفاقات بسیار خوبی رخ داده است.
اکبرنژاد ادامه داد: هتل کایا، مرکز تجارت جهانی، آیسان، مجتمع تجاری میلاد نور ولیعصر، املاک خاوران، کاخ موزه تجارت فرش جهانی، شهرک مبل و خودرو و دهها پروژه دیگر را می توان نام برد که بهره مندی از برکات پروژه های مشارکتی آن دوران همچنان ادامه دارد.
وی افزود: بطور مثال پروژه مشارکتی لاله پارک بصورت مستقیم و غیر مستقیم برای هزاران نفر از جوانان شهر تبریز اشتغال زایی داشته است، و آبرویی برای شهر تبریز است که گردشگران و مهمانان از آن دیدار می کنند.
وی در ادامه گفت: امیدواریم شهردار محترم تبریز نیز در زمان مدیریتی خود بتواند با همکاری شورای پنجم و با جذب سرمایه گذار ایجاد فضای مناسب برای سرمایه گذاری و پروژه های مشارکتی نامی ماندگار از زمان شهرداری خود برجای بگذارد.
رییس شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: در زمان مهندس نوین شهرداری تبریز بهتر اداره شده است و توانسته با کشور های مطرح دنیا ارتباط برقرار کرده و از سرمایه گذاری کشورهای اروپایی در شهر تبریز بهره ببرد.
اکبر نژاد افزود: امیدواریم امروز نیز با همت شهردار تبریز و همکاری شورای اسلامی شهر تبریز شاهد اجرای پروژه های کاربردی و گره گشا برای شهروندان باشیم و در آینده با خوش نامی کار خود را به پایان برسانیم.
وی خاطر نشان کرد: پروژه تله کابین تبریز که توسط شرکت سوئدی در تبریز و تفرجگاه عون بن علی در زمان بسیار کوتاهی اجرا شده است نمونه ای از سرمایه گذاری بخش خصوصی خارجی در تبریز است که دو فاز بعدی این پروژه باقیمانده که امیدواریم با تدابیر شهردار فعلی این دو فاز نیز در کمترین زمان ممکن اجرا و به بهره برداری برسد.
رییس شورای اسلامی شهر تبریز به بدهی های شهرداری تبریز در سال های گذشته نیز اشاره کرد و گفت: در دوران مدیریت قبل از دکتر شهین باهر وام های متعدد و سنگینی از بانک ها اخذ شده است که امروز شهردار تبریز علاوه بر اینکه به فکر برنامه های جاری است باید بدهی شهردار قبلی را نیز به بانکها پرداخت کند.
وی ادامه داد: در دوران مدیریت شهری گذشته برای آسفالت ریزی، قیر با صدور چک های بلند مدت خریداری شده است و در حال حاضر شهردار ی تبریز برای خرید قیر مجبور است هم بدهی دوران قبلی را پداخت کند و هم بصورت نقدی قیر خریداری کند.
اکبرنژاد با بیان اینکه وام های دریافتی در بسیاری از موارد با اجحاف هزینه شده است که اصلا از وظایف شهرداری تبریز نبوده عنوان کرد: بطور مثال در سال های گذشته چمن های مصنوعی خریداری شده است که امروز شهرداری تبریز مجبور است ۱٫۵ برابر سود و جریمه این هزینه ها را پرداخت کند.
اکبرنژاد در ادامه به افتتاح پروژه های جدید توسط شهردار ی تبریز طی روزهای گذشته نیز اشاره کرد و گفت: شهرداری تبریز طی روزهای گذشته چند پروژه خوب را به بهره برداری رساند و در اختیار مزدم عزیز شهر تبریز قرار گرفت.
وی ادامه داد: جا دارد به تمامی عوامل شهردای تبریز و بخصوص شهردار محترم خدا قوت گفت چراکه پروژه خیابان شهدای ارتش، بلوار دفاع و پیاده راه ارک پروژه های بسیار خوبی بودند که توسط خود شهرداری تبریز اجرا شد.
رییس شورای اسلامی شهر تبریز در پایان گفت: از معاونت فنی عمرانی شهرداری تبریز و شهرداران محترم منطقه ۳ و ۸ که در افتتاح و بهره برداری پروژه های فوق زحمات بسیاری را متحمل شده اند تقدیر و تشکر می کنم.