معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه نشاط اجتماعی، مانع بسیاری از آسیبهای اجتماعی و فعالیتهای زیرزمینی است، تاکید کرد: همه نهادها و متولیان این حوزه باید به این مساله توجه بیشتری داشته باشند.
به گزارش آذر صبح، به نقل از ایرنا، علیار راستگو روز دوشنبه در نشست هیات اندیشه ورز استان با محوریت نشاط اجتماعی، اظهار داشت: در جامعه ای که نشاط اجتماعی برقرار باشد، امید، سرزندگی و دلبستگی بین مردم و حاکمیت بیشتر می شود.
وی با بیان اینکه نشاط اجتماعی مانع بسیاری از آسیبهاست، افزود: هرچقدر آسیبهای اجتماعی گسترش یابند، هزینه مقابله با آنها نیز بیشتر می شود؛ بنابراین باید به فکر پیشگیری از آسیب باشیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی نیز با اشاره به ابلاغیههای شورای اجتماعی کشور و برنامه پیشنهادی سازمان امور اجتماعی کشور در رابطه با نشاط اجتماعی گفت: تحقق این موضوع در اولویت کاری دستگاههای متولی قرار گیرد.
بدر شکوهی افزود: نشاط، امری درونی و برخاسته از رضایت است و برای ایجاد نشاط اجتماعی باید ملاحظات فرهنگ ملی و هنجارهای اعتقادی مورد توجه قرار گیرد.
وی، توجه به فرهنگ و آداب و رسوم بومی از جمله موسیقی سنتی را از اقدامات مناسب برای ارتقای نشاط اجتماعی عنوان کرد و گفت: در این زمینه باید به تنوع فرهنگی و موسیقی های بومی و محلی و همچنین بهره گیری از ظرفیتهای سازمان های مردم نهاد توجه شود.
رئیس دانشگاه تبریز نیز با بیان اینکه نشاط اجتماعی موتور محرکه هر جامعهای است، اظهار داشت: جامعهای که در آن نشاط اجتماعی حاکم باشد، در مسیر رشد و پیشرفت قرار می گیرد.
میررضا مجیدی با تاکید بر اینکه دستگاهها و متولیان این حوزه باید با توجه به تاریخ، تمدن و فرهنگ گذشته در جامعه نشاط اجتماعی به وجود آورند، افزود: ما باید با توجه به آموزه های دینی، اعتقادی، آیینها، باورها و فرهنگ گذشته خویش نشاط و شادابی را در جامعه نهادینه کنیم و نباید در این راستا از فرهنگ جوامع غربی تبعیت کرد.