متخصص تغذیه و رژیم درمانی می گوید: کدو یکی از بهترین منابع غذایی و جز سبزیجات است که هیچ تاثیری در کرم زایی بدن ندارد.
حسن فرهاد غیبی در گفت و گو با آذر صبح در خصوص فواید مصرف کدو توضیح داد: کدو سبز از نظر تغذیه ای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب ویتامین C، ویتامین A (به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن)، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر وریبوفلاوین شناخته می شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مصرف کدو تاثیری در کرم زایی بدن دارد، می گوید: کدو یک نوع سبزی بوده که توصیه پزشکان مصرف روزانه آنهاست، علاوه بر این این مواد حاوی ویتامین های مختلف بوده و انرژی کمی نسبت به سایر مواد غذایی دارد.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص کرم کدو توضیح می دهد: کرم کدو یا همان انگل کنیا در صورت مصرف گوشت خام یا نیم پز گاو های انگل دار ممکن است این کرم وارد بدن انسان شود.
وی می گوید: هم انسان و هم گاو حامل این کرم هستند اما زمانی که تخمها از طریق آب و غذای آلوده بلعیده می شوند، بیماری گسترش می یابد.
غیبی ادامه می دهد: کرم کدو روده ها و مغز را عفونی میکند که میتواند منجر به بیماری به نام سیستی سرکوس شود که باعث سردرد، تشنج میشود. برخی افراد بدون درمان بهبود می یابند و برخی دیگر به دارو یا جراحی نیاز دارند.
وی با بیان اینکه کدو سبز؛ پیشگیری کننده بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C است،اظهار می کند: کدو سبز یکی از بهترین غذاهایی است که به پیشگیری از بیماری اسکوربوت، کبودی و… که در نتیجه ی کمبود ویتامین C به وجود می آید کمک می کند.
این پزشک متخصص اضافه می کند: خوردن سبزیجاتی با فیبر بالا از جمله کدو سبز باعث می شود سموم سرطان زا از سلولهای کولون دفع شده و فولات و بتاکاروتن و ویتامین C موجود در آن از این سلولها در برابر موادشیمیایی که باعث سرطان کولون می شوند محافظت می کند.