نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی مهمترین و اساسی ترین راهبرد مقابله با تهدیدات جنگ نرم را حفظ هویت دینی جامعه دانست.
به گزارش آذر صبح، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در سومین دوره کارگروه تخصصی مهارت های زندگی ویژه مسئولان نهادهای رهبری دانشگاههای آزاد اسلامی سراسر کشور تاکید کرد : امروزه جنگ نرم بهعنوان بهترین روش برای تسخیر فرهنگ، تمدن، باورها و تصمیمات کشور مقابل از اهمیت ویژهای برخوردار است.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه امروزه جنگ نرم به عنوان ابزاری نوین برای تجاوز و سلطه ابرقدرتهای جهان بر کشورهای دیگراست خاطرنشان کرد : یکی از اهداف عمده این جنگ ، از بین بردن سبک زندگی اسلامی – ایرانی و نهادینه کردن سبک زندگی غربی در کشورهای هدف است.
وی گفت : دولتهای غربی، سادهترین راه یعنی غلبه بر افکار و اندیشههای ملتها را برگزیدهاند تا با ایجاد جنگهای فرهنگی و روانی بتوانند ضمن تهی کردن مردم از آرمانها و ارزشهای شناخته شده دینی، تاریخی و مواریث گرانبهای فرهنگی، وامدار فرهنگ و اندیشههای مبتذل و بعضاً غیرقابل دفاع خود کنند و با نفوذ در عرصههای فرهنگی و اجتماعی، همچون موریانهای به قطع ریشههای کهن تاریخی ملتها بپردازند و حملهای نرم و خاموش و بیصدایی داشته باشند.
وی با بیان اینکه بانیان این جنگ، در تلاش اند با استحاله تدریجی فکری و روانی مردم و بدون استفاده از حمله نظامی، به تسخیر اذهان و افکار عمومی بپردازند تصریح کرد : دشمنان میخواهند از بین بردن فرهنگ، هویت، باورها و نمادهای دینی- مذهبی وشیوه های زندگی اسلامی به جایگزینی فرهنگ، نمادها، باورها و سبک زندگی غربی بپردازند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی همچنین گفت : مقابله جهادی با سبک زندگی غربی و نفوذ نرم دشمن و تقویت راهبرد مقاومت، بخشی از سبک زندگی ایرانی – اسلامی است که باید در قالب مهارت های زندگی آموزش و ترویج داده شود.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با اشاره به اهمیت سبک زندگی ایرانی – اسلامی در بیانیه گام دوم افزود : تاکید مقام معظم رهبری بر تعریف و تبیین سبک زندگی اسلامی که بر پایه قرآن و اهل بیت تنظیم شود، بسیار به جا و دقیق است زیرا با توجه به آسیب شناسی در ابعاد مختلف جامعه، شاهد نوعی بازنگری در ارزش ها برای کاهش آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی هستیم که به طور قطع این مهم، وابستگی زیادی به سبک و نحوه زندگی و فرهنگ رفتاری افراد دارد.
وی خاطرنشان کرد : ترویج اندیشه نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی نیازمند اقداماتی علمی و علمی درازمدت و برنامه ریزی شده ای است که می توان ارزش های دینی و ملی خود را حفظ و به تعمیق سبک زندگی اسلامی کمک کرد.