معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی در کشور فرصتی مناسب برای نمایش گنجینه های هنری و صنعتی است.
به گزارش آذر صبح، پویا محمودیان در آیین افتتاح نهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی در تبریز با ابراز خرسندی از حضور خود در این نمایشگاه و شهر جهانی فرش، اظهار کرد: از اینکه شاهد این همه زیباییی، خلاقیت و هنر در چنین نمایشگاه ملی هستیم، افتخار می کنیم.
وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه با ساماندهی صحیح مسئولان کشوری و استانی اجرایی شده، اعلام کرد: برگزاری چنین نمایشگاهی فرصتی مناسب برای معرفی ظرفیت های هنری آذربایجان شرقی و سایر استان های کشور است.
وی با اشاره به اینکه در سال رونق و تولید توجه به صنایع دستی از اهمیت بالایی برخوردار است، متذکر شد: صنایع دستی به عنوان ایرانی ترین کالا می تواند گوشه ای از گنجینه های هنری کشور را معرفی کرده و تاثیر مثبتی در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی داشته باشد و بتواندجایگاه های هنرهای سنتی را ارتقا بخشد.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به نقش موثر بانوان در حوزه صنایع دستی، گفت: بیش از ۷۵ درصد فعالین این حوزه را بانوان توانمند به خود اختصاص می دهند که در سه حوزه تجارت، تولید و صادرات خوش درخشیدند و قطعا سعی شده فرصت های برابر برای زنان و مردان در این حوزه فراهم شود.
وی در خصوص برند سازی محصولات اعلام کرد: سال های گذشته، در زمینه برندسازی حرکت کندی داشتیم، با این حال بعد از سعی و تلاش مبنی بر گفتمان سازی و فرهنگ سازی و مشخص کردن اهمیت حوزه برند در زمینه محصولات هنری و صنایع دستی، بحث برند سازی شتاب خوبی به خود گرفته و و بخش خصوصی به عنوان بازیگر اصلی سعی کرده در حیطه خود فعالیت های خوبی آغاز کند و ما سعی کردیم که زمانی که نیاز به کمک و حمایت و تبلیغ باشد حمایت کنیم .
محمودیان گفت: بحث کاربردی کردن صنایع دستی هدفی است که در بحث تجاری دنبال آن هستیم چرا که با کاربردی شدن آن در زندگی مردم می تواند جاری و ماندگار شود.