دبیر علمی اجلاس اوراسیا در تبریز گفت: عدم توجه شهر تبریز به آثار تاریخی باعث شد که این دوره از اجلاس در شهر تبریز برگزار شود.
به گزارش آذر صبح، پرفسور کریم حسین زاده دلیر، دبیر علمی اجلاس اوراسیا، اظهار کرد: این اجلاس در کل ۱۰ روزه برگزار میشود که ۸ روز آن به صورت ورکشاپ است.
وی افزود : بالای ۳۰۰ مقاله از کشورهای مختلف دریافت کردیم. زبان اصلی این اجلاس انگلیسی هست چرا که بینالمللی است.
پرفسور دلیر گفت: تبریز شهر دانشگاهی است و لازم بیش از پیش به جایگاه واقعی خود دست پیدا کند.
دبیر این اجلاس مطرح کرد: ما گفت و شنود علمی میخواهیم و این یعنی یعنی هم بگوییم و هم بشنویم. علم جایگاهی دارد که در آن به زور بازو نمره نمیدهند و زبان بحث، زبان گفتوگو است.
وی گفت: این اجلاس، اجلاس ارزشمندی است و امیدواریم با پوشش رسانه ای خوب، عموم مردم از برگزاری چنین اجلاسی در تبریز آگاهی پیدا کنند.
حسینزاده با اشاره به حاشیه نشینی تبریز و تداخلات فرهنگی آن گفت: تبریز یکی از شهرهای در مسیر جاده ابریشم است و قطعا برگزاری چنین اجلاسی منجر به تحول اجتماعی و بالتبع آن توسعه اقتصادی و فرهنگی شهر می گردد.
دبیر علمی اجلاس اوراسیا اظهار کرد: ما میخواهیم شهرمان را بشناسانیم و داشتههایمان را مطرح کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در این اجلاس ۲۰ نفر میهمان از ۱۱ کشور دعوت داریم. جوایزی برای بخش مقاله در نظر نگرفتیم ولی هیئت داوری داریم.
حسینزاده دلیر بیان کرد: من از اهالی علمی شهر تبریز کمال تشکر و قدردانی را دارم، ما دهها سمینار و برنامه در دانشگاههای شهر تبریز برگزار کردیم، استقبال از این جشنواره بی نظیر بود.
وی ادامه داد: به دلیل اینکه تبریز یکی از شهرهای است که در آنجا این اواخر به آثار تاریخی توجه کافی نشده است،امید است برگزاری این اجلاس در این شهر، موجب توجه بیش از پیش به آثار تاریخی گردد.
وی در پایان گفت: همه شهرهای ایران به خصوص شهر تبریز، محلات معروف و ریشه داری دارد. ما یکی از محلات که برای همه مهم است انتخاب کردیم و در کی کار تیمی اقدام به بازآفرینی آن می کنیم.