به گزارش آذر صبح، به نقل از ایرنا، حجت الاسلام حسن شعبانی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: اینکه هیات های امنا و و انجمن های اسلامی و سایر تشکل های موجود و فعال در مساجد برای حضور مردم در این اماکن مقدس مانع تراشی کنند، به هیچ عنوان برای ما […]
به گزارش آذر صبح، به نقل از ایرنا، حجت الاسلام حسن شعبانی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: اینکه هیات های امنا و و انجمن های اسلامی و سایر تشکل های موجود و فعال در مساجد برای حضور مردم در این اماکن مقدس مانع تراشی کنند، به هیچ عنوان برای ما قابل پذیرش نیست.
وی مساجد را متعلق به مردم دانست و با بیان اینکه این اماکن یا از منایع مالی مردمی ساخته شده و یا وقف شده اند، افزود: مساجد در مناطق و محلات مختلف شهری و روستایی باید در اختیار مردم بوده و برنامه های مختلف فرهنگی، مذهبی و عقیدتی در آنها اجرا شود.
حجت الاسلام شعبانی جلوگیری از اجرای برنامه های فرهنگی و دینی در مساجد را برخلاف سیاست های کلی و کلان نظام جمهوری اسلامی ایران دانست.
وی اخذ مبالغ غیرمنطقی و غیر واقعی توسط تعدادی از تشکل های مساجد از مردم برای برگزاری مراسم های مذهبی و فرهنگی را ناپسند و غیر قابل قبول خواند و یادآوری کرد: اینکه مساجد با پول مردم ساخته شود و سپس از آنها برای برگزاری مراسم ها پول غیرواقعی و زیاد احذ شود، در شان نطام اسلامی ایران نیست.
شعبانی از وجود تعداد یکهزار و ۲۰۰ انجمن اسلامی در مساجد آذربایجان شرقی خبر داد که به گفته وی از این تعداد ۸۵۰ انجمن در مساجد شهر تبریز مستقر هستند.
وی مجموع مساجد استان را هفت هزار و ۵۰۰ باب اعلام و اضافه کرد: این تعداد مساجد بهترین و بزرگترین امکان و شرایط برای جذب و جلب آحاد مردم به ویژه جوانان و نوجوانان به سمت آموزه های دینی و اعتقادی است که باید از آن به بهترین شکل ممکن بهره مند شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی اضافه کرد: از مجموع مساجد موجود استان تاکنون پنج هزار و ۲۴۱ باب مسجد توسط این اداره کل به ثبت رسیده است.