به گزارش آذر صبح، به نقل از فارس، این دانشآموخته دانشگاه تبریز در کد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی به این موفقیت بزرگ دست یافته است و در همین راستا نیز به خاطر ظرفیتهای بالقوه دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز و به ویژه اساتید آن، انتخاب اول این دانشگاه بوده است. پیش از این نیز […]
به گزارش آذر صبح، به نقل از فارس، این دانشآموخته دانشگاه تبریز در کد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی به این موفقیت بزرگ دست یافته است و در همین راستا نیز به خاطر ظرفیتهای بالقوه دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز و به ویژه اساتید آن، انتخاب اول این دانشگاه بوده است.
پیش از این نیز جلال ژاکتی دانشجو دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز در آزمون ورودی دوره دکترای (نیمه متمرکز PhD) سال ۱۳۹۸ موفق به کسب رتبه نخست شده بود.
این گزارش حاکی است، دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو و ۴۵۷ هزار متر مربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاههای بزرگ کشورهای منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمالغرب کشور، عهدهدار بخش بزرگی از مسوولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصههای بینالمللی است.