به گزارش آذر صبح، «یو جانگ هیان» سفیر کره جنوبی در ایران روز چهارشنبه در این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از حضور در دانشگاه تبریز گفت: حضور در دانشگاهها همیشه برایم الهام بخش بوده، زیرا که ظرفیت بزرگ علمی این دانشگاهها برای وی انگیزه و ایده برنامه ریزیهای جدید بوده است. وی با اشاره به […]
به گزارش آذر صبح، «یو جانگ هیان» سفیر کره جنوبی در ایران روز چهارشنبه در این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از حضور در دانشگاه تبریز گفت: حضور در دانشگاهها همیشه برایم الهام بخش بوده، زیرا که ظرفیت بزرگ علمی این دانشگاهها برای وی انگیزه و ایده برنامه ریزیهای جدید بوده است.
وی با اشاره به اینکه حضور در دانشگاه تبریز و دیدار با رئیس این دانشگاه را، طبق مطالعه قبلی خود، به عنوان دانشگاهی با توان عظیم که میتواند در تعاملات علمی بین المللی بسیار اثرگذار باشد، انتخاب کرده است، تاکید کرد: تمام توان خود را جهت نزدیکتر کردن دانشگاه تبریز به موسسه های تحقیقاتی و دانشگاههای کره جنوبی به کارخواهد گرفت.
میر رضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز هم در این دیدار که طبق برنامه ریزی قبلی انجام شد با اشاره به سابقه ۸۰۰ ساله آموزش عالی در شهر تبریز و وجود دانشگاه بین المللی ربع رشیدی، یادآوری کرد: دانشگاه تبریز به عنوان دومین دانشگاه بزرگ قدیمی کشور و داشتن دانشکده های متعدد در رشته های متنوع عهده دار مسئولیت های بزرگ بین المللی در تولید علم و فناوری در منطقه شمالغرب کشور است.
سعید شجاعی مدیر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه نیز در این دیدار صمن ارایه آماری از مقالات مشترک و پروژه های تحقیقاتی بین اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز و محققان کشور کره جنوبی به وضعیت قابل توجه این همکاریهای علمی مشترک اشاره و اعلام کرد: ما خواهان اختصاص سهمیه بورس تحقیقاتی KGS به دانشگاه تبریز ویژه دانشجویان این دانشگاه هستیم.
وی با اشاره به وجود مراکز نوآوری و رشد شرکت های دانش بنیان در دانشگاه تبریز، مساعدت سفارت کره جنوبی در فراهم آوردن امکان حضور شتابدهندههای کرهای در این مراکز را خواستار شد.
در پایان این دیدار یوجانگ هیان سفیر کره جنوبی در ایران و هیات همراه وی از مراکز رشد و نوآوری دانشگاه بازدید کردند.
دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو و ۴۵۷ هزار مترمربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاه های بزرگ کشورهای منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمال غرب کشور، عهدهدار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصههای بینالمللی است.