به گزارش آذر صبح، علی جهانگیری در مراسم اختتامیه هفتمین نمایشگاه رینوتکس با بیان اینکه نمایشگاه رینوتکس هر سال از نظر کیفی و کمی توسعه مییابد گفت: زوم و بخش تخصصی در نمایشگاه رینوتکس فعال بودند و هر زوم توسط یکی از ادارات و سازمان های استان اداره میشد. وی با اشاره به اینکه ۱۹۰۰ […]
به گزارش آذر صبح، علی جهانگیری در مراسم اختتامیه هفتمین نمایشگاه رینوتکس با بیان اینکه نمایشگاه رینوتکس هر سال از نظر کیفی و کمی توسعه مییابد گفت: زوم و بخش تخصصی در نمایشگاه رینوتکس فعال بودند و هر زوم توسط یکی از ادارات و سازمان های استان اداره میشد.
وی با اشاره به اینکه ۱۹۰۰ طرح فناورانه در نمایشگاه امسال حضور داشتند گفت: ۱۰۰ داور که ۴۰ درصد آنها از استانهای دیگر بودند در این دوره به داوری طرحهای ارایه شده پرداختند.
معاون امور اقتصادی استاندار با اشاره به همکاری ۱۷ اسپانسر در برگزاری نمایشگاه امسال گفت: ۲ هزار و ۶۰۲ نفر در مدت زمان برگزاری نمایشگاه در هتلها و مهمانسراهای استان اسکان داده شدند.
جهانگیری با بیان اینکه ۷۶ قرارداد همکاری و تعدادی تفاهم نامه که مجموعا ۲۱۰ مورد هستند در حاشیه این مراسم به ثبت رسیدند، ارزش قراردادهای این نمایشگاه را ۱۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.
وی با بیان اینکه از سال گذشته بخشی از توانمندی نمایشگاه رینوتکس برای نشان دادن نیازمندیهای فناورانه کشور در نظر گرفته شده گفت: در سال گذشته شاهد رونق این بخش نبودیم اما امسال پر رونق تر از سال گذشته برگزار شد.
معدن آهک اهر ده فجرسال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید
سعد محمدی مدیرعامل شرکت ملی مس ایران که به عنوان سخنران در این مراسم حضور داشت گفت: سال آینده در دهه فجر معدن آهک اهر به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی اذعان داشت: عملیات فاز سوم کنسانتره مس سونگون با ظرفیت ۱۵۰ هزار تن شروع شده و در زمینه اکتشافات جدید توانستیم ذخایر مس سونگون را به صورت میلیاردی بالا ببریم .
محمدی با بیان اینکه به زودی راه اندازی ذوب و پالایش ۱۰۰ هزارتنی مس سونگون راه اندازی میشود گفت: در راستای عمل به رونق تولید داخلی در کشور یک هزار و ۷۱۰ قطعه برای توسعه شرکت مس سونگون نیاز است که بخش اعظمی از آن از ظریق شرکتهای داخلی تامین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با اشاره به ساخت یک هزار و ۷۲ قطعه در سال ۹۷ توسط تولیدکنندگان داخلی برای شرکت مس سونگون گفت: این تعداد قطعه ارزشی بالغ بر ۲۲۰ میلیارد تومان داشته و ۱۶۱ قطعه ساز در این کار مشارکت داشتهاند.
وی با بیان اینکه ۱۲۸ آیتم کالای استراتژیک مس سونگون از طریق تولیدکنندگان داخل استان تهیه شده است گفت: ارزش این کالاها ۱۸۰ میلیارد تومان است که مشکل از اقلام مکانیکی، ریختهگری، شیمیایی و لاستیکی است.
سعد محمدی با دعوت از شرکتهای بخش خصوصی برای ورود به زمینه ساخت قطعات مورد نیاز صنعت مس کشور گفت: از تمامی افرادی که بتوانند به تولید قطعات مورد نیاز صنعت مس کمک کنند حمایت کرده و هیچ محدودیتی برای همکاری نداریم.
وی با اشاره به اینکه ترکیه سالانه ۵۰۰ هزار تن مس کاتدی وارد میکند گفت: اگر بتوانیم ۲۰ درصد واردات مس کاتد ترکیه را از طریق آذربایجان شرقی تامین کنیم شاهد تحول اساسی در صنعت مس استان خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با اشاره به اینکه مس در اروپا ماده توسعهای اول تعیین شده، گفت: روز به روز استفاده از مس در جهان افزایش مییابد.ر