به گزارش آذر صبح، احمد غفارزاده در خصوص تدریس خود در همایش صفر تا صد مالیات و استاندارد های حسابداری توضیح داد: مباحث اصلی که در این دوره ارائه شد در ارتباط با مالیات های تکلیفی،هزینه های قابل قبول مالیاتی، بحث تجدید ارزیابی و موارد دیگر بود. وی با بیان اینکه بحث مالیات ها یکی […]
به گزارش آذر صبح، احمد غفارزاده در خصوص تدریس خود در همایش صفر تا صد مالیات و استاندارد های حسابداری توضیح داد: مباحث اصلی که در این دوره ارائه شد در ارتباط با مالیات های تکلیفی،هزینه های قابل قبول مالیاتی، بحث تجدید ارزیابی و موارد دیگر بود.
وی با بیان اینکه بحث مالیات ها یکی از موضوعات روز و خیلی مهم محسوب میشود، بیان کرد: در حال حاضر نظام مالیاتی ایران از یک سیستم سنتی به سوی یک روش جدید و مدرن در حال حرکت است.
غفارزاده در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص مالیات تکلیفی توضیح داد:مالیات های تکلیفی دو نوع بوده یکی قطعی و نهایی دیگری موقت و علی الحساب و…است.
عضو اسبق هئیت ۲۵۱ مکرر و پژوهشگر این حوزه اذعان داشت: برگزاری چنین همایش هایی می تواند اطلاعات به روز را در اختیار فعالان اقتصادی،حسابداران،حسابیشان و دانشجویان و… قرار دهد تا بتوانند با انجام تکالیفشان ضمن برخورداری از مشوق های مالیاتی مشمو ل هزینه ها و جزایم اضافی نشوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: هم اینک نظام مالیاتی بر مبنای طرح جامع اطلاعات مالیاتی که مبنای قانون اش در حالی نهایی شدن است، بوده و یک بانک اطلاعاتی کامل در این راستا طراحی شده، امیدوارم با ااستقرار سیستم جدید بتوانیم شاهد ایجاد یک نظام عادلانه مالیات جدید و توزیع عادلانه مالیات در بین اقشار باشیم.
غفار زاده با بیان اینکه در سیستم مالیات ما خلا وجود دارد،ادامه داد: معافیت های غیر هدف باید حذف شود،همچنین فعالان اقتصادی باید با موضوع مالیاتی به جدیت برخورد کنند.
گفتنی است همایش صفر تا صد مالیات و استاندارد های حسابداری طی روز های پنجشنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ آبان ماه سال جاری از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۲۰ شب در تبریز برگزار شد.