به گزارش آذر صبح، شهرام دبیری، رییس شورای اسلامی شر تبریز در سخنان پیش از دستور ضمن تسلیت شهادت خلبان میگ ۲۹ ارتش جمهوری اسلامی گفت: این حادثه را خدمت مردم غیور ایران و خانواده آن شهید تسلیت میگوییم. . رئیس شورای شهر تبریزدر بخش دیگری از سخنان خود بااشاره به توانمندی های محمد حسن […]
به گزارش آذر صبح، شهرام دبیری، رییس شورای اسلامی شر تبریز در سخنان پیش از دستور ضمن تسلیت شهادت خلبان میگ ۲۹ ارتش جمهوری اسلامی گفت: این حادثه را خدمت مردم غیور ایران و خانواده آن شهید تسلیت میگوییم. .
رئیس شورای شهر تبریزدر بخش دیگری از سخنان خود بااشاره به توانمندی های محمد حسن استوتچی عضو جدید شورای شهر عنوان کرد: این مقام مسئول یکی از افراد با سابقه در شورا به شمار می رود، امید است تا با وجود او شورای شهر توانمند تر پیش برود.
دبیری خاطر نشان کرد:از مردم غیور تبریز و آذربایجان تشکر می کنیم که در مسائل اخیر بصیرت نشان داده و مشکلات خود را از مبادی قانونی پیگیری کردند.
محمد حسن اسوتچی،عضور شورای اسلامی شهر تبریز در سخنرانی پس از مراسم تحلیف با قدردانی از تمامی کسانیکه در راهیابی وی به شورا کمک کردند، ابراز کرد: شورا به گونهای است که در آن باید با حرکت جمعی پیش رفت و توان تک روی در آن وجود ندارد.
وی با اشاره به لزوم همکاری مردم در تصمیم گیری و اعمال سیاست در شهر گفت: همواره تلاش خواهیم کرد از نظرات مردم و کارمندان خدوم مدیریت شهری استفاده کنیم.
این عضو شورای اسلامی شهر تبریزبا اشاره به اینکه نشستن در صندلی شورا مسئولیت دارد، گفت: امیدوارم در انجام وظایف خود موفق باشم.
وی بیان کرد: چون متاسفانه فوت مرحوم اشرف نیا زمینه حضور من شد، زیاد خوشحال نیستم، چون در پنج دوره شورا این موضوع اتفاق نیفتاده بود.
استوتچی گفت: در شورای پنجم فعالیت هایی انجام شد که در شورای سوم و چهارم آروزی ما بود و از این جهت از اعضای شورا تشکر میکنم.
برگزاری مراسم تحلیف محمد حسن اسوتچی
در اولین جلسه شورای شهر تبریز پس از ابلاغ نامه فرمانداری منوط به معرفی محمد حسن استوتچی به عنوان جانشین عضو فقید شورای اسلامی شهر تبریز برگزار شد.
محرم محمدزاده در تذکر خود گفت: طی هفته های گذشته موضوع تبدیل وضعیت و جمع آوری مدارک از کارکنان شهرداری تبریز موجب شده تا برخی کارمندان برای تبدیل وضعیت با مراجعه به دانشگاها از این دانشگاه ها مدرک بگیرند.
وی اضافه کرد: با این کار نیروهای متخصص را از دستمیدهیم باید مراقب سواستفاده برخی از کارمندان باشیم.
محمد زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکل رفت و آمد اهالی محله کرکج گفت: اهالی این محله از نبود پل ارتباطی با اتوبان ناراضی هستند و برای دسترسی به محل باید مسافت طولانی و بیهوده را طی کنند که لازم است شهرداری این مشکل را مدنظر داشته باشد.
وی با اشاره به یکسان سازی زمان پرداخت حقوق های شهرداری گفت: این اقدام تصمیم بجا و درستی است.
غلامحسین مسعودی ریحان، دیگر عضو شورای شهر گفت: دولت در پرداخت مطالبات شهرداری درست عمل نمیکند و این امر موجب شده که شهرداری با مشکل مواجه شود.
وی با اشاره به مشکلات قراردادی و مشکلات کارگری شرکت پارک حاشیهای تبریز گفت: کارکنان این شرکت که همان پارکبان ها هستند با مشکلات متعدد از جمله نداشتن قرارداد روبرو هستند.
این عضو شورای اسلامی شهرتبریز همچنین با بیان اینکه دولت از بابت جریمههای ترافیکی باید ۲۴ میلیارد تومان به شهرداری تبریز پرداخت میکرد تاکید کرد: معلوم نیست دولت چرا این مبلغ را به شهرداری پرداخت نکردهاست.
وی با اشاره به سرمایه گذاری شهرداری تبریز به جای سهم دولت در مترو شهری اظهار داشت: دولت چرا سهم خودرا پرداخت نمیکند و این بار را به گردن شهرداری میاندازد.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز،ادامه داد: مسئولان استانی و نمایندگان مجلس نمیتوانند حقوق شهروندان استان را از دولت بگیرند.
وی گفت: ۸۲/۵ درصد ازسهم ۶۰۰ مبلیارد تومان خرید اتوبوس را باید دولت پرداخت می کرد که الان که امروز با سه برابر شدن مبلغ بنزین این پول باید تاکنون پرداخت می شد.
مسعودی ریحان با تبریک راهیابی محمد حسن استوتچی به شورای شهر بیان داشت: ایشان در چندین ماه گذشته زودتر از ما به شورا و بعد ازما میرفتند که نشان دهنده پشتکار ایشان است.
سونیا اندیش، نائب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با انتقاد از اینکه نحوه مناقصه و واگذاری پارک حاشیهای گفت که این قرارداد برعلیه منافع شهرداری است!
وی ادامه داد: همه ما به خدمت به مردم سوگند یاد کردیم و تا اخرین روز به وظیفه خود عمل خواهیم کرد. در این خصوص نیز به تعهدات خود عمل خواهیم کرد.
اندیش با بیان اینکه برخی مستندات از قرارداد پارک حاشیهای وجود دارد که باید به آنها دقت کرد، گفت: در اعداد و ارقام قرارداد، شهرداری میتوانست سهم بیشتری داشته باشد، با ۱ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان سرمایه گذاری شده و سالانه ۱۰ میلیارد تومان از آن سوددهی میکنند. نرخ بازدهی سرمایه گذاری۹۵ درصد است .
وی با انتقاد از شهرداری و سازمان سرمایه گذاری گفت: سه سال است که مدام از درآمد های پایدار سخن گفتهایم اما شهرداری به این آسانی درآمد پایدار خود را رها کرده است .
وی با بیان اینکه شرکتی که برنده شده در دوسال گذشته چهار بار نام خودرا عوض کرده است گفت: در فراخوان این طرح ۲ شرکت حضور داشتند که یکی از آنها برنده شده که در نحوه برنده شدن آن هم سئوال وجود دارد.
اندیش خاطرنشان کرد: این شرکت منع قانونی داشته است. در حال حاضر نیز برای فعالیت آن ۴۴۰۰ نقطه در شهر نقته گداری شده ولی ۵۷۰۰ نقطه در اختیار آنها است و کسی به این امر توجه نمیکند .
وی گفت: هر پارکبان باید روزانه ۳۰۰ هزار تومان درآمد داشته باشد که در صورت کم بودن اخراج میشوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به درآمد این شرکت گفت: این شرکت ماهانه ۱ میلیارد تومان درآمد دارد که ۳۰۰ میلیون تومان به شهرداری داده است.
اندیش با بیان اینکه این مستندات را به دادستانی ارائه خواهم کرد، گفت: پای سوگند خود خواهم ماند.
این اولین بار نیست که انتقاد از پارک حاشیه ای و شرکت آذرپارک در شورا مطرح می شود، پیشتر نیز آجودان زاده، دیگر عضو شورا از این طرح انتقاد کرده و گفته بود: شهرداری باید به افکار عمومی پاسخگو باشد که شرکت طرف قرارداد چگونه بیش از ۳.۴ میلیارد تومان را بدون اطلاع شهرداری تبریز برداشت کرده است.
آدی بیگ، مدیر عامل سازمان ترافیک شهرداری تبریز نیز در پاسخ گفته بود: قرارداد مشکلاتی داشت که باید در قراداد جدید اصلاح شود، چندین بار به شرکت گفتیم که آن مبلغ به مردم بازگردد که تاکنون انجام نشده است.
فریدون بابایی اقدم، دیگر عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تشکر از شهرداری تبریز درخصوص رونمایی و انتشار کتاب شهروندی تبریز گفت: آموزش شهروندی هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری در این زمینه موجب تقویت رفتار شهروندان شده و موجب بهبود فرهنگ شهروندی تبریز خواهد شد.
وی با بیان اینکه باید هرچه سریع تر تکلیف عضو جایگزین وعضویت در کمیسیون ها مشخص شود گفت: جلسات کمیسیون به علت نبود عضو جایگزین مرحوم اشرفنیا با مشکل روبرو شده است.
سعید نیکو خصلت، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز گفت: شهروندان با انجام برخی از فعالیت های خود با اینترنت و اپلیکیشن ها و کاهش میزان خروج از خانه به کاهش آلودگی هوا کمک کنند.
سعید نیکوخصلت با اشاره به لزوم استفاده شهروندان از سیستم حمل و نقل پاک و سبز، اظهار کرد: در شرایط فعلی که آلودگی هوا جزو معضلات شهر ما به شمار می رود، استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی ضروری است.
وی ادامه داد: سیستم حمل و نقل سبز یا همان پیاده روی و دوچرخه سواری، از جمله راهکارهایی است که می توان به وسیله آن با آلودگی هوا مقابله کرد.
نیکوخصلت در عین حال رعایت موارد ایمنی در هنگام استفاده از دوچرخه را لازم دانست و افزود: در مواقع خطر و همچنین در روزهایی که آلودگی هوا شدت و غلظت بالایی دارد، استفاده از دوچرخه مناسب نیست.
این عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: انجام بسیاری از کارها از طریق اینترنت و اپلیکیشن ها می تواند میزان مراجعه به ادارات و مراکز خدماتی را کمتر کرده و در نتیجه کاهش آلودگی هوا را به دنبال داشته باشد.
در ابتدای جلسه امروز، سه نفر از کارکنان شورای شهر تبریز به جهت استفاده از سیستم حمل و نقل سبز مورد تقدیر قرار گرفتند.
بررســی احکام برنامه پنج ساله شهرداری تبریز ۱۴۰۲-۱۳۹۸ جمعبنـدی شـده توسط مرکز پژوهشهای شورای اسلامی کلانشهرتبریز در حوزه ساختاری – اداری، فناوری و هوشمند سازی، مالی و سرمایه گذاری در دستور کار قرار گرفت.
محمد باقر بهشتی در ابتدای بررسی این احکام ضمن انتقاد از اطاله رسیدگی به موضوعات مطرح شده گفت: در صورت ادامه این روند تا پایان دوره شورا نمیتوانیم به جمع بندی برسیم.
وی اضافه کرد: برنامه پنج ساله، عوارض محلی، گزارش حسابرسی، تفریغ بودجه، بودجه ۹۹ و متمم بودجه سال ۹۸ موضوعاتی هستند که باید مورد بررسی قرار گیرد و لذا نیاز است هر هفت روز هفته جلسه بگذاریم که این موضوعات مهم بررسی شود
ماده ۵۴ برنامه پنج ساله شهرداری تبریز مبنی بر اینکه شهرداری موظف است در راستای تحول در منابع انسانی شایسته سالاری و ارتقا بهره وری، اقداماتی را در طول برنامه در دستور کار قرار گرفت و اعضای شورا با افزودن یک بند و اعمال تغیراتی ماده ۵۴ احکام برنامه پنج ساله شهرداری تبریز در حوزه ساختاری- اداری تصویب کردند.
در ادامه مواد ۵۴ تا ۵۹ احکام برنامه پنج ساله شهرداری تبریز در حوزه ساختاری-اداری با اعمال تغیراتی تصویب شد
احکام برنامه پنج ساله شهرداری تبریز در حوزه فناوری و هوشمندسازی بررسی شد و ماده ۶۰ تا ۶۷ با اعمال تغیراتی تصویب شد.
اعضای شورای شهر بررسی مواد ۶۸ تا ۷۹ برنامه پنج ساله در حوزه فنی و عمرانی را به جلسه بعد موکول کردند.
مواد ۸۰ تا ۹۴ برنامه پنج ساله شهرداری تبریز در حوزه سرمایه گذاری با اعمال تغیراتی تصویب شد.