به گزارش آذر صبح، نادر زارع تالی در جلسه منطقهای با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد از مسائل ثبت اطلاعات و مدیریت دادههای کشاورزی در سامانه پهنه بندی مربوط به شهرستانها است، اظهار کرد: کارشناسان پهنه باید پاسخگوی مسائل و مشکلات کشاورزان در حوزه تحت پوشش خود بوده و در تمامی سطوح بخش کشاورزی […]
به گزارش آذر صبح، نادر زارع تالی در جلسه منطقهای با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد از مسائل ثبت اطلاعات و مدیریت دادههای کشاورزی در سامانه پهنه بندی مربوط به شهرستانها است، اظهار کرد: کارشناسان پهنه باید پاسخگوی مسائل و مشکلات کشاورزان در حوزه تحت پوشش خود بوده و در تمامی سطوح بخش کشاورزی احساس مسئولیت کنند.
وی ادامه داد: هنگامی که بذر توزیع شده در منطقه دچار بدسبزی شود و یا حتی سبز نشود باید توسط کارشناس پهنه بررسی شده و به مسئولان ذیربط گزارش شود؛ در صورت بروز خساراتی از قبیل سیل، تگرگ، سرمازدگی نیز کارشناس پهنه باید تا آخرین مرحله پیگیر پرداخت خسارت به کشاورزان باشد.
وی با بیان اینکه سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت دادههای کشاورزی در راستای دستیابی به اطلاعات دقیق بهره برداران در کلیه زیربخشها از جمله زراعت، باغبانی، شیلات و آبزیان، دام و طیور و صنایع کشاورزی و… است، افزود: این سامانه اطلاعاتی در خصوص تعداد و سطح زیرکشت قطعات و تولید محصولات بخش کشاورزی را در اختیار بهره برداران قرار میدهد تا از این طریق بتوان تولید انواع محصولات در منطقه را برنامه ریزی کرد.
وی با اشاره به اینکه طرح کارشناسان پهنه از طی چهار سال گذشته اجرا میشود، اظهار کرد: کارشناسی موفق است که ارتباط صمیمی با بهره بردار داشته باشد و با نظر کارشناسی، آمار ارائه شده را تجزیه و تحلیل کرده و به صورت صحیح در سامانه ثبت کند.
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: شهرستانها باید در خصوص تکمیل پرونده، تهیه لیست بهره برداران و معرفی به بانکهای عامل و انتخاب نمایندگان مالی، واریز مبالغ به حساب نمایندگان و اجرای به موقع پروژه و نظارت بر آن را پیگیری کرده و اقدامات لازم انجام دهند.
این جلسه منطقهای در خصوص بررسی آخرین وضعیت ثبت قطعات، سطح زیرکشت زراعت و باغ، عملکرد بیمه محصولات کشاورزی، وضعیت جذب تسهیلات سیل در مدیریت شهرستان مرند با حضور مدیران و کارشناسان پهنه شهرستان مرند، شبستر و جلفا برگزار شد.