به گزارش آذر صبح، عبداله تقیپور در جلسه کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز که به جمع بندی برنامههای پیشنهادی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز در سال ۹۹ اختصاص یافته بود، گفت: سال آینده سال نهضت فضای سبز شهری است که باید با مطالعات کارشناسی محیط زیست تبریز […]
به گزارش آذر صبح، عبداله تقیپور در جلسه کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز که به جمع بندی برنامههای پیشنهادی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز در سال ۹۹ اختصاص یافته بود، گفت: سال آینده سال نهضت فضای سبز شهری است که باید با مطالعات کارشناسی محیط زیست تبریز را ارتقاء بخشیم.
وی ادامه داد: متاسفانه شهرداری مطالعهای برای توجیه و تبدیل روشهای سنتی برف روبی به cma که روشی نوین و کم ضرر برای محیط زیست است انجام نداده که باید این مطالعات انجام شود.
تقیپور با انتقاد از اینکه درخواست ما مبنی بر استفاده از روشهای نوین برف روبی از شهرداری تبریز همیشه بی جواب باقی مانده ادامه داد: نمک پاشی موجب آلودگی آب ها و محیط زیست به مدت ۴۰۰ سال میشود.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه درسالهای قبل در فصل سرما خودروها از تایر یخ شکن استفاده میکردند اما اکنون این فرهنگ از بین رفته است گفت: شهرداری با نمک پاشی بدون برنامه محیطزیست را آلوده نکند.
همچنین برزگر جلالی مدیرعامل سازمان سیما،منظر و فضای سبز شهرداری تبریز نیز در این جلسه با بیان اینکه در چند سال گذشته توجه به فضای سبز در مدیریت شهری تبریز مغفول مانده بود گفت: تصمیم داریم فضای سبز را به عنوان یکی از اولویتهای اصلی در شهر بدل کنیم.
وی با بیان اینکه سال ۹۹ سال فضای سبز و زیبا سازی است بیان کرد: لازم است محوریتهای اصلی شهرداری تبریز را به سمت توسعه فضای سبز هدایت کنیم.
برزگر جلالی گفت: تقاضا داریم در تمامی پروژههای عمرانی، فرهنگی و ورزشی پیوست فضای سبز با جدیت رعایت شود.
وی با اشاره به اینکه در ۱۰ سال گذشته سعی کردیم نمک پاشی را از اولویت کاری مدیریت بارش برف در تبریز خارج کنیم که در بخش هایی موفق بودیم و بخش هایی با مشکل مواجه شد گفت: از سال ۹۶ از محلول پاشی برای رفع لغزندگی خیابانها استفاده کردیم تا آلودگی فضای سبز کاهش یابد اما متاسفانه در سال جاری در کنار محلول از نمک جامد نیز استفاده شده است.
مدیرعامل سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری تبریز نیز با بیان اینکه سرانه فضای سبز تبریز ۱۶ متر است و با شهرهای تهران،اصفهان و مشهد برابر میکند گفت: از نظر کیفی فضای سبز تبریز در سطحی بسیار پایینتر از شهرهای یاد شده قرار دارد.
وی با بیان اینکه تعداد درختان سطح شهر تبریز کمتر از ۱ میلیون درخت است افزود: باید تعداد درختان تبریز به ۶ میلیون اصله برسد تا برای هر شهروند حداقل ۴ درخت وجود داشته باشد که اکسیژن مورد نیاز را تامین کند.
برزگر جلالی با بیان اینکه برنامه داریم سال آینده ۱ میلیون درخت در سطح شهر تبریز کاشته شود گفت: سازمان شهرداری های کشور در سال آینده ۳ شهر را به عنوان شهر سبز معرفی میکند که امیدواریم با حمایتهای شهری و استانی بتوانیم تبریز را جزو اینسه شهر قرار دهیم.
در پایان این جلسه که با حضور اعضای کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر و مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز برگزار شد آخرین برنامههای فضای سبز شهر تبریز برای سال ۹۹ جمع بندی شد.