یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: مردم در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا غذاهای خانگی مصرف کنند.
حسن فرهاد غیبی در گفت و گو با آذر صبح در رابطه با ویروس کرونا عنوان کرد: کرونا همانند سایر بیماری های ویروسی است که با پیشگیری های لازم و رعایت حداکثری بهداشت فردی قطعا مشکل خاصی ندارد.
وی افزود: اصلی ترین راه مقابله با بیماری های ویروسی مقاوم سازی و نوع عملکرد سیستم ایمنی بدن است که ما باید با تغذیه مناسب تمام میکروب ها و بیماری های موجود از جمله آنفولانزا، سرماخوردگی و حتی کرونا را دور کنیم.
این متخصص تغذیه در ادامه بر ضرورت استفاده مواد غذایی ویتامین دار تاکید کرد و گفت: برای مقاوم سازی بدن مردم باید از موادی که ویتامین دار است استفاده کنند تا بدنشان نتواند ویروس جذب کند.
غیبی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد:مردم در طی این روز ها که سلامتی شان در خطر است باید از سفرهای غیرضروری، پیاده روی و یا حضور در بازار ها و مکان های عمومی خودداری کنند تا به سلامتی خود آسیب نزنند.
وی یادآور شد: رعایت بهداشت کامل حرف اول جنگ با کرونا ویروس است، همچنین در حد امکان از رستوران ها و فست و فود دوری کنیم لذا باید از مصرف غداهای نیم پز، چرب، سوسیس، کالباس اجتناب کرده و غذای خانگی مصرف کنیم.
غیبی اظهار کرد: اگر مردم از خوراکی های با طبع گرم استفاده کنند سیستم ایمنی شان قوی ترشده ،بنابراین مبتلا به ویروس کرونا نمی شوند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در خوراکی های روزانه خود انواع میوه، گوشت گوسفند، نان سبوس دار، سبزیجات (برگ سبز) و مواد آهن دار برای افراد کم خون بیشتر توصیه می شود.