مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: بعد از شناسنامه دار کردن و بسته بندی بهداشتی گوشت در کشتارگاه تبریز جهت اطمینان خاطر شهروندان تمامی گوشت های استحصالی سلفون بندی می شوند.
به گزارش آذر صبح به نقل از شهریار، کریم قدرتی تصریح کرد: گوشت های استحصالی چندین نوبت در کشتارگاه معاینه شده و بعد از مراحل مختلف و گذراندن ۲۴ ساعت در سردخانه برای ارائه به شهروندان به قصابان سراسر شهر توزیع می شوند.
مدیرعامل سازمان کشتارگاه تبریز تاکید کرد: هر گوشتی که دارای شناسنامه کشتارگاه تبریز بوده در سلامت کامل و از همه نظر مورد تایید است
او در پایان گفت: شهروندان عزیز قبل از حصول اطمینان شناسنامه دار بودن گوشت نسبت به خریداری آن اقدام نکنند.