صد و هفتاد و هفتمین جلسه شورای اسلامی کلانشهر تبریز ظهر امروز با حضور تمامی اعضا از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد.
به گزارش آذر صبح، شهرام دبیری در ابتدا ضمن تبریک روز ارتش جمهوری اسلامی عنوان کرد: همواره ارتش جمهوری اسلامی ایران در هر مکان و زمانی به خصوص در مواقع بحرانی اقدامات تحسین برانگیزی داشته که قابل تقدیر است، امید بر آن داریم اقتدار این نهاد روز به روز افزایش یابد.
وی در بخشی از سخنان خود که مربوط به ارائه گزارش شهر هوشمند بود، اظهار کرد: لازمه شهر هوشمند اینترنت اشیا است که باید وجود داشته باشد تا به شهر هوشمند نزدیکشویم ،اینترنت اشیاکاربرد متعددی برای تفریح، ورزش، سلامتی، خرید ، نظارت بر ساختمان و… دارد.
رییس شورای اسلامی کلانشهر تبریز ادامه داد: هوشمند سازی شهر موجب افزایش رشد شهر نشینی، رقابت اقتصادی وبسیاری از سیستم های نوین می شود.
دبیری گفت: اگر شهرداری هوشمند شود تمامی خدمات به صورت هوشمند و امن ارائه میشود،لازمه شهر هوشمند و زیرساختها استفاده از اینترنت اشیا است.
وی در ادامه ابراز کرد: سرویسهای هوشمند باعث برقراری ارتباط میان شهروندان و مقامات شهر شده و به شهر پاکیزه کمک میکند.
رییس شورای اسلامی شهر تبریز در پایان خاطر نشان کرد: برای ایجاد شهر هوشمند باید تمامی ادارات و مسئولین دولتی و شهری پای کار آمده تا بتوان از توانایی های شهر هوشمند استفاده کرد.
اپلیکیشن تبریزلی جهت ارائه خدمات شهری در اختیار شهروندان قرار میگیرد
احمد فیضی، مدیر عامل سازمان آمار و فناوری و اطلاعات ، با ارائه گزارشی از روند برنامه های سال جاری این سازمان در حوزه ایجاد شهر هوشمند گفت: هر مقدار که شهر هوشمند گسترش پیدا کند میتوانیم امکانات را بهتر و سریع تر در اختیار شهروندان قرار دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اپلیکیشن تبریزلی گفت: اپلیکیشن تبریزلی جهت ارائه خدمات شهری در راستای هوشمند سازی شهر در اختیار شهروندان قرار میگیرد.
فیضی ابراز کرد: ایجاد بستر اجرای هویت شهروندان ایجاد دبیرخانه شهر هوشمند و مرکز نوآوری، توسعه سامانههای الکترونیکی، تدوین سند برنامه عملیاتی و بومی شهرداری و شهر هوشمند، توسعه امنیت شبکه ها و داده های شهرداری، مدیریت و تحلیل جامع سامانههای شهرداری از جمله اولویتهای شهر هوشمند است.
درادامه سونیا اندیش، نائب رییس شورای اسلامی تبریز هم گفت: ابزارهای لازم برای انجام پروژههای مطرح شده در نظر گرفته نشده است.
وی ادامه داد:سازمان عریض و طویل فناوری اطلاعات که بیش از ۳۰ میلیارد تومان بودجه سالانه دارد باید بیشاز اینها فعالیت داشته باشد.
نائب رییس شورای اسلامی شهر تبریز ابراز کرد: تجهیزاتی که سازمان فناوری اعلام میکند که به آنها نیاز داریم، با تایید چه مرجعی خواهد بود!
وی اظهار داشت: در هوشمند سازی نباید برونسپاری وجود داشته باشد چراکه هوشمند سازی درآمد زا است باید از این طریق درآمدزایی کرد.
نایب رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: در برون سپاری باید دقت کرد که از اینطریق درآمدزایی شود همان کاری که در شهر های پیشرو در دنیا انجام میشود.
اندیش خاطر نشان کرد: الزامات و کنترل های سرمایه در زمینه برون سپاری در شهر هوشمند باید مورد توجه قرار گیرد تا معلوم شود از چه جهاتی میتوان از شهر هوشمند درآمد زایی کرد.
محرم محمد زاده دیگر عضو شورای شهر تبریز نیز در این باره گفت: وقتی ابتداییترین امکانات را نداریم چطور شهروندان از این تجهیزات استفاده کنند، کشوری مثل آلمان از امکانات پنجاه سال قبل هم استفاده میکنند اما در جهان سوم به روزترین تجهیزات استفاده میشود.
وی ادامه داد:از آنجایی برای استفاده از این تجهیزات دانش لازم است به روزترین تجهیزات بلااستفاده باقی میماند.
محمد زاده خاطر نشان کرد: قرار است ۳۲ میلیارد این سازمان خرج چه شود؟ نمی شود دیتا سنتر های مورد نظر با این پولها خریداری کرد.
غلامحسن مسعودی ریحان، خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز هم در این باره عنوان کرد: انتظار ما از سازمان فناوری این بود که گزارش عملیاتی ارائه دهند نه مانند دانشجویان ارائه پاورپوینت انجام دهند.
وی ادامه داد:در هیچ شورایی مانند اینجا اهمیت به هوشمندسازی داده نشده اما آیا شهرداری هماهنگ خواهند شد که این تلاشها ثمر دهند.
مسعودی ریحان ابراز کرد: سازمان آمار و فناوری مشکلاتش را بگوید تا با حل آن هوشمندسازی انجام شود، همچنین در بحث ترافیک و رونق کسبوکار اگر سازمان فناوری بتواند کاری انجام دهد، مثمر ثمر خواهد بود.
ایرج شهین باهر،شهردار تبریز هم در این باره اظهار کرد: بااقدامات ساده میتوان در راستای هوشمند سازی شهر مردم را با خدمات هوشمند آشنا کنیم.
وی ادامه داد: دبحث اتوبوسرانی با سادهترین کارها میتوان به مردم خدمات داد، مردم میتوانند با یک اپلیکیشن بفهمند که اتوبوس کی میآید، رانندهاش کیست و چند مسافر دارد.
شهین باهر اضافه کرد: عرصه شهر هوشمند را با گام های کوچک میتوان شروع کرد و سپس به کارهای بزرگ دست یافت، فکر میکنم که موارد کلی به عنوان شهر هوشمند میتواند حل شود.
محمد قلیزاده دیگر عضو شورای شهر هم در این خصوص اظهار کرد: ما سالانه نزدیک میلیون ها مراجعه مردم به شهرداری را داریم، چه برنامه ای برای کاهش این مراجعات داریم!
وی ادامه داد: پیشنهادم این است شهرداری در راستای هوشمند سازی اقدامات مثبتی انجام داده و حضور فیزیکی مراجعه کنندگان را کم کند.
در مقابل حق کارگران سکوت نخواهیم کرد/ضرورت تامین امنیت شغلی و مالی کارکنان شهرداری
کریم صادق زاده تبریزی سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز در نطق میان دستورضمن تبریک فرا رسیدن هفته کارگر ابراز کرد: به کار و کارگر باید در جامعه ارزش داده شود و کارگران باید به خود افتخار کنند و فرزندانشان به انها افتاخار کنند.
وی بیان اینکه سال ۹۹ بر این است تا تحولی در زندگی کارگران صورت بگیرد ،گفت: شهرداری تبریز به عنوان بزرگترین نهاد شهری وظایف بسیاری دارد که در زمینههای مختلف درحال فعالیت هستند و این امر در زمان شیوع کرونا کاملا قابل لمس است.
صادق زاده ادامه داد: هیچگاه در مقابل حق کارگران سکوت نخواهیمکرد و سکوت را خیانت به آرمانهای کارگری خواهیم دانست، منتظر خبر های خوش از سوی شهرداری تبریز در هفته کارگر هستیم چراکه عدالت اجتماعی در قبال کارگرانباید اجرا شود.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت تامین امنیت شغلی و مالی کارکنان شهرداری تاکید کرد و گفت: وظیفه ما ایجاد آسایش بیشتر برای شهروندان و کارمندان و کارگران شهرداری است که تبدیل وضعیت یکی از آنها است،تامین امنیت شغلی و مالی کارکنان شهرداری باید در اولویت شهرداری تبریز باشد که شهردار نیز آن را پیگیری میکند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه در خصوص وضعیت رانندگان استیجاری شهرداری تبریز عنوان کرد: ۶۰۰ راننده استیجاری با کمترین حقوق کار میکنند و باید به وضعیت این رانندگان رسیدگی شود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: امیدواریم با پیگیری اعضای شورای شهر به حق و حقوق کارگران و بازنشستگان رسیدگی شود.
دوفوریت پرداخت هزینه های درمان کارکنان مبتلا به کرونا تصویب شد