مشاور و متخصص تغذیه گفت: برای حفظ سلامتی بدن خود در ماه مبارک رمضان باید روزانه از افطار تا سحری ۶ گروه موادغذایی مصرف کنیم، به خصوص نوجوانانی که تازه به دوران بلوغ رسیده اند یا افرادی که دچار بیماری های خاصی هستند.
دکتر غیبی در گفتوگو با آذر صبح با بیان اینکه باید افطار خود را متناسب با دمای بدن تنظیم کنیم افزود: بهترین مواد غذایی برای شروع افطاری استفاده از یک مواد قندی مثل خرما، عسل همراه با یک لیوان آب یا شیر ولرم است تا قندخون و معده بتواند به راحتی فعالیت کند.
وی یادآور شد: عده ای متاسفانه به دلیل افت فشار و بی حالی ناشی از روزه، هنگام افطاری حجم زیادی مواد غذایی مصرف میکنند که بعدا دچار بیماری های خطرناک میشوند.
غیبی خاطرنشان کرد: توصیه میشود افطاری و شام جداگانه مصرف شود بر فرض مثال بهترین غذا برای افطاری سوپ و یا آش سبزی میتواند باشد، لذا هم مایعات محسوب میشوند و هم اینکه وعده سبک است.
وی افزود: با توجه به اینکه اصلی ترین نیاز بدن آب است و همچنین با توجه به هوای نسبتا گرم این روزها در مدت زمان افطار تا سحری برای حفظ سلامتی خود مصرف حداقل ۶ لیوان آب ضروری میباشد.
دکتر غیبی، متخصص مواد غذایی و تغذیه اظهار کرد: روزه داران عزیز نباید بدون سحری روزه بگیرند.
این متخصص تغذیه افزود: توصیه میشود مواد کربوهیدراتدار مثل برنج، گوشت زیاد مصرف کنند و علاوه بر این استفاده از چای، قهوه، نسکافه و مواد کافین دار برای جلوگیری از سردرد در طول روز مفید است.