شهردار منطقه ۸ فرهنگی – تاریخی تبریز اعلام کرد: این نهاد اقلام و تجهیزات موزه مشاغل را تنها با قیمت رسمی کارشناسی دادگستری میخرد.
به گزارش آذر صبح، علی مدبر روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به عدم تجویز آییننامههای مالی شهرداری برای خرید این اقلام، افزود: مدیریت شهری تبریز مطابق با آییننامههای مالی خود قادر به خرید این اقلام نیست و حتی اگر امکان این خرید وجود داشته باشد، باید با مصوبه شورای شهر و بر اساس ارزیابیهای کارشناسان رسمی دادگستری صورت بگیرد.
وی از عزم جدی مدیریت شهری برای حفظ موزه مشاغل خبر داد و اظهار داشت: شهرداری تبریز مصمم به حفظ موزه مشاغل است و در این راستا با مجموعهداران خصوصی شهر رایزنی صورت گرفته که آنها نیز حاضر شدهاند بی هیچ چشمداشتی مجموعه خود را در اختیار موزه مشاغل قرار دهند که در همین ارتباط آقای سرابیاقدم نیز میتواند همچنان به عنوان مجموعهدار اقدام به عرضه اقلام خود در این موزه نماید.
مدبربا بیان اینکه مدیریت شهری تبریز نیز در راستای حمایت از هنرمندان و تاریخ شهر و مجموعهداران خصوصی، امکاناتی به صورت رایگان در اختیار این افراد قرار داده است، ادامه داد: پیشتر مجموعه دار فوق در خیابان راسته کوچه و در مکانی نامناسب و انبارگونه اقدام به عرضه کلکسیون خود کرده بود که شهرداری تبریز این مکان فعلی و یخچال تاریخی لهلهبئیگی را در اختیار ایشان قرار داد و حتی زمینه بلیطفروشی در این مکان را نیز فراهم کرد تا به محلی برای کسب درآمد وی تبدیل شود.
وی واگذاری تعداد ۹ باب مغازه رایگان به مجموعهدار موزه مشاغل را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: این مغازه ها به صورت رایگان در اختیار وی قرار گرفت تا کلکسیون شخصی خود را در این مغازهها عرضه کند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، مدبر مدعی شد: تلاش این مجموعهدار این است که اقلام را به شهرداری بفروشد که ما نمیتوانیم خارج از قیمت کارشناس رسمی دادگستری آنها را خریداری کنیم.