یکصد و نود و ششمین جلسه شورای شهر تبریز صبح امروز به ریاست شهرام دبیری در محل عمارت تاریخی شهرداری تبریز برگزار شد.
به گزارش آذر صبح، شهرام دبیری ، رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: حقوق کارکنان شرکت بهره برداری مترو طی سه ماه گذشته پرداخت نشده است، شهرداری سریعاً به این موضوع رسیدگی کرده و جزئیات را به اطلاع شورای اسلامی شهر تبریز برساند.
دبیری در ادامه با اشاره به ۲۵ مرداد روز بازنشستگان و تحکیم خانواده افزود: بازنشستگان نیازمند تکریم بیشتر و افزایش سطح رفاه و آسایش هستند که از شهرداری و کمیسیون فرهنگی میخواهیم برای ارائه امکانات شهرداری به بازنشستگان برنامه ریزی کنند.
وی با اشاره به ۲۶ مرداد سالروز بازگشت آزادهگان به کشور اظهار داشت: امیدواریم همواره ایثار و از خود گذشتگی این عزیزان را به خاطر داشته باشیم.
دبیری همچنین با بیان اینکه برنامه ریزی و تقسیم کار برای اعضای شورای شهر ضروری است گفت: باید با برنامه ریزی نسبت به حل برخی موضوعات شهری اقدام کنیم که نیازمند تقسیم وظایف میباشد.
پرداخت هزینه اجاره بهای یکسال مکان نگهداری مبتلایان به اوتیسم تصویب شد
عبداله تقی پور با بیان اینکه بیش از هزار نفر کودک دارای بیماری اوتیسم در تبریز وجود دارد که نیاز است در خصوص کمک به این کودکان اقدام کرد.
با تصویب اعضای شورای شهر تبریز هزینه اجاره بهای یکسال مکان نگهداری مبتلایان به اوتیسم از طرف شهرداری تبریز پرداخت میشود.
تقدیر از فعالین در راستای الکترونیکی کردن و هوشمندسازی مفاد کمیسیون های ماده صد شهرداری تبریز
از فعالین در راستای الکترونیکی کردن و هوشمندسازی مفاد کمیسیون های ماده صد شهرداری تبریز تقدیر شد.
در این جلسه از اقدامات فرج محمد قلیزاده عضو شورای شهر تبریز، محمد عزتی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تبریز و مجید اکبری مدیر کمیسیون های متمرکز ماده ۱۰۰ شهرداری بابت تلاش هایشان در زمینه الکترونیکی کردن و هوشمندسازی مفاد کمیسیون های ماده ۱۰۰ شهرداری تبریز تقدیر شد.
رییس شورای شهر تبریز در این خصوص گفت: الکترونیکی شدن مفاد کمیسیون های ماده صد میتواند موجب شفافیت عملکرد و افزایش قانونمندی در کمیسیونهای ماده صد باشد.
بررسی و تصویب اهداف کلی شاخص های کمی احکام برنامه راهبردی – عملیاتی ۱۴۰۲ – ۱۳۹۸
در بررسی دستور چهارم جلسه شورای اسلامی شهر تبریز، اهداف کلی شاخص های کمی احکام برنامه راهبردی – عملیاتی ۱۴۰۲ – ۱۳۹۸ بررسی شد.
غلامحسین مسعودی ریحان در این خصوص گفت: ۵ برنامه قبل و ۶ برنامه بعد از انقلاب در کشور تدوین شده و چشم انداز ۲۰ساله تعریف شده اما هیچکدام از آنها به صورت قابل قبول اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه لازم است شاخصهای مشخص شوند، گفت: معیارهای در نظر گرفته شده در اهداف کلی شاخص های کمی احکام برنامه راهبردی – عملیاتی ۱۴۰۲ – ۱۳۹۸ نیز مشخص گردد.
عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: الزاماتی که برای تحقق شاخص ها در نظر گرفته شده است معرفی شود.
عبداله تقیپور اظهار داشت: تاکسی به عنوان حمل ونقل لوکس مطرح است و برای گسترش حمل ونقل عمومی باید اتوبوس و حمل ونقل ریلی افزایش داد.
وی افزود: گزارش معاونت حمل و نقل عمومی و اهداف شاخص های احکام برنامه و بودجه مغایر است .
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: لازم است بررسی های بیشتری انجامشود و اهداف به صورت کامل و شفاف مشخص گردد
فرج محمد قلیزاده گفت: ابهاماتی در اهداف شاخص های احکام برنامه و بودجه وجود دارد که باید در این خصوص تغییراتی ارائه شود.
فریدون بابایی اقدم گفت: برای اولین بار معاونت برنامه ریزی شهرداری فعالیت علنی انجام میدهد و راهبری خدمات شهری را هدفمند میکند.
وی تصریح کرد: این اقدام باعث میشود در مدیریت های بعدی از سلیقه گرایی مدیران جلوگیری شود.
عضو شورا اسلامی شهر تبریز بابیان اینکه برخی شاخص ها نیازمند تغییر است گفت: تمامی پارکهای شهر تبریز شاهد سیمهای بدون حفاظ هستند که لازم است در این خصوص مناسب سازی شود چراکه ما شهر دوستدار کودک هستیم.
بابایی اقدم با اشاره به اینکه حتی در پارکهای جدید الاحداث با مشکلات مناسب سازی روبرو هستیم تاکید کرد: در حوزه گردشگری که تبریز ۶۰۰ خانه تاریخی دارد باید اقداماتی اساسی انجام شود.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری گفت: خانه منتسب به باقرخان که افکار عمومی پیگیر احیای آن هست باید تعیین و تکلیف شود.
وی افزود: حمام های تاریخی موجود در تبریز نیز باید در اولویت احیای بافت باشند.
کلیات احکام برنامه و بودجه به تصویب اعضای شورای شهر رسید و مقرر شد جزئیات آن در کمیسیونها بررسی و با اعمال نظرات و اصلاحات به صحن شورای شهر آورده شود.
اعضا کمیسیون های تخصصی شورای اسلامی شهر تبریز مشخص شد
کمیسیون عمران حمل ونقل و ترافیک: سونیا اندیش، عبداله تقی پور، فریدون بابایی اقدم ، کریم صادق زاده، محرم محمدزاده
کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری: محرم محمدزاده، شکور اکبرنژاد، عبداله تقی پور، کریم صادقزاده و سعید نیکو خصلت
کمیسیون نظارت،تحقیق و ارزیابی: فرج محمدقلی زاده، علی آجودان زاده، محرم محمدزاده، محمد حسن اسوتچی و عبداله تقی پور
کمیسیون شهرسازی و معماری: فریدون بابایی اقدم، سونیا اندیش و شهرام دبیری
کمیسیون برنامه و بودجه: محمد باقر بهشتی، شهرام دبیری، کریم صادق زاده، غلامحسین مسعودی ریحان و شکور اکبرنژاد
کمیسیون فرهنگی و اجتماعی: سعیدنیکوخصلت، غلامحسین مسعودی ریحان، محمد باقر بهشتی، فرج محمدقلیزاده و شکور اکبرنژاد
رای گیری برای اعضای کمیسیون سرمایه گذاری به دلیل نبود متقاضی حضور در کمیسیون به بعد موکول شد.
غلامحسین مسعودی ریحان گفت: به دلیل نبود برنامه سرمایه گذاری در شهرداری و مدیریت سرمایه گذاری در آخرین جلسه کمیسیون گفته بودم با تداوم شرایط فعلی دیگر در کمیسیون حضور نخواهم داشت.
محرم محمدزاده گفت: شهرداری در زمان شیوع کرونا ضمانت نامه بوفه داران را به اجرا گذشته و یکی از آنها سکته کرده و فوت شده است که این کار درستی نیست و خون بهای آن معلومنیست به عهده چه کسی است.
وی تصریح کرد: در وضعیت کرونایی که کسب و کار مختل شده بهتر است در این خصوص مراقبت شود تا کسی متضرر نشود.
فریدون بابایی اقدم نیز متذکر شد: موضوعاتی امروز در شورای شهر پیگیری و گفته شد که در شان اساتید دانشگاهی نبود که باید این موضوعات رعایت شود.
عبداله تقیپور گفت: لازم است تحقیق هایی در خصوص تهدید های انسان ساز برای شهروندان انجام شود.
وی اضافه کرد: در مرکز شهر انبار هایی وجود دارد که باید مورد توجه باشد تا حادثههایی شبیه حادثه بیروت به وقوع نپیوندد.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز اضافه کرد: لازم است ساعات کاری کارگاههای عمرانی افزایش یابد.
تقی پور تاکید کرد: ساختمان مخروبه در ورودی ائل گولی متعلق به تعاونی ناجا تعیین و تکلیف شود.
محمد حسن اسوتچی گفت: نامه های ارسال با امضای رئیس شورای شهر هنوز به طور کامل جواب داده نشده است که لازم است هرچه سریعتر پاسخ داده شود تا رفتار های دیگر انجامنشود.
وی ادامه داد: تدبیر شهردار در خصوص پرداخت حقوق ها و پرداخت کارگران زود تر از مدیرانانجامنشده و شرکت های فعال فضای سبز منطقه ۷ و شرکت بهره بردار مترو و شرکتهای فعال در عینالی هنوز پرداخت نشده است.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز بیان داشت امیدوارم ضعیف آزاری شورای سوم و چهارم در شورای پنجم رخت بربندد
علی آجودان زاده ضمن تشکر از انتخاب وی به عنوان نائب رئیس شورای شهر گفت: اخذ عوارض از دکل های مخابراتی براساس رای دیوان عدالت اداری برخلاف قانون است.
غلامحسین مسعودی ریحان در ادامه گفت: بیمه رانندگان استیجاری مورد توجه باشد چراکه هزینه های نگهداری و تعمیر افزایش یافته و پرداخت بیمه از طرف شهرداری حداقل کاری است که میتوان انجامداد.
وی اضافه کرد: کارگران شهرداری بارها به بنده نیز پیاممیدهند که حقوق آنها پرداخت نشده اگر از این به بعد این کار انجام نشود به عنوان خزانه دار شورا تا زمان پرداخت حقوق همه کارگران حق الجلسه اعضای شورا پرداخت نمیشود.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز گفت: موضوعات و حواشی موجود پیرامون موزه عکس و انتقال آن به تهران قابل قبول نیست و باید حل و فصل شود .
مسعودی ریحان تصریح کرد: مدیرکل میراث فرهنگی گفته در صورت تملک زمین خانه باقرخان کمک میلیاردی برای بازسازی خانه منتسب به باقرخان میشود.
وی با بیان اینکه امکان دارد این فرصت دیگر پیش نیاید و نتوان این بازسازی را انجام داد تاکید کرد: باقر خان پس از ستارخان به عنوان نفر دوم مشروطیت مطرح است که هزینه کرد اندک به تملک این خانه علاوه بر جذب گردشگر اقدامی مثبت در راستای قدردانی از جایگاه باقرخان سالار ملی است.
تجلیل از صاحبان اندیشه و قلم در صحن علنی شورا
رییس شورای اسلامی شهر تبریز ضمن تبریک این روز به تمام تلاشگران این عرصه، بویژه صاحبان قلم در شهرمان تبریز گفت: امیدوارم قلم های این عزیزان در انجام رسالت حقیقی شان در حوزه اطلاع رسانی همیشه پایدار باشد.
در ادامه این مراسم اعضای شورای اسلامی شهر تبریز با اهدا لوحی از خبرنگاران حاضر در صحن شورا تجلیل کردند.