عضو شورای شهر سردرود نبود نگاه حمایتی نزد برخی مسئولان استانی را مانع اصلی عقب ماندگی این شهر خواند.
به گزارش آذر صبح، آرزو مبصر در گفتگویی اختصاصی با اشاره به پتانسیل های بالای شهرستان سردرود اظهار داشت: با وجود قابلیت های برندسازی در حوزه کشاورزی، صنایع دستی و حتی گردشگری، برخی مسئولان استانی به سردرود به چشم تهدید در کنار یک کلانشهر نگاه می کنند!
وی با بیان اینکه حتی یک پتاسیل از قابلیت های مختلف این منطقه برای توسعه و آبادانی آن کافی است تصریح کرد: نیمه تمام ماندن خروجی و دسترسی به جاده بین المللی، یکی از بزرگترین معضلاتی است سردرود را به یک شهر بن بست تبدیل کرده و مانع از توسعه آن شده است.
آرزو مبصر با اشاره به اینکه تقاطع سردرود در جاده ترانزیتی تبریز-آذرشهر حادثه خیزترین نقطه کشور در سال ۸۵ بود ادامه داد: وقتی سردرود از ۱۵ سال گذشته تاکنون اختیار اجرای پروژه ای با این اهمیت را نداشته و پل خروجی و دسترسی به جاده تبریز-آذرشهر همچنان نیمه کاره رها شده است، چگونه می توان از این شهر انتظار توسعه داشت؟
این عضو شورای شهر سردرود، سیاست گذاری های کلان را مانع توسعه این شهر خواند و افزود: ما برای تحقق شاخص های توسعه در سردرود نیازمند برندسازی هستیم اما به دلیل محدودیت های مورد اشاره، زیرساخت های لازم برای جذب سرمایه گذاران فراهم نمی شود.
آرزو مبصر پروژه پل نیمه کاره خروجی سردرود را بزرگترین معضل این شهر برای خروج از بن بست کنونی دانست و تصریح کرد: در آن زمان اگر روگذری مانند پل تراکتورسازی در امتداد جاده تبریز-آذرشهر اجرا می شد مشکلات سردرود حل شده بود اما حتی مطالعات اولیه این پروژه هم کارشناسی نبوده است!
وی با بیان اینکه در پروژه پل خروجی سردرود ۲۸ هزار متر مربع تملک اراضی پیش بینی شده بود گفت: تملک اراضی در این وسعت چندین برابر خود پروژه هزینه دارد؛ این درحالی است که فقط اجرای پل به عنوان پروژه ملی ثبت شد و تملک اراضی به عهده شهرداری سردرود گذاشته شده است.
این عضو شورای شهر سردرود اعتبار مورد نیاز برای تملک اراضی پل خروجی یاد شده را حدود ۶۰ میلیارد تومان عنوان کرد و یادآور شد: برخی کارشناسان اعتقاد داشتند تخریب پل و تعریف پروژه ای دیگر به صرفه تر می تواند باشد!
وی در عین حال از تعدیل در رمپ پل و کاهش اراضی مورد نیاز برای تملک خبر داد و اضهار داشت: اگر مسئولان استانی و کمیسیون ماده ۵ به شهرداری سردرود کمک کند، شاید بتوان اراضی مورد نیاز برای تکمیل این پروژه را تملک نمود.
آرزو مبصر در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه بحران کرونا باعث تاخیر در آغاز یا اتمام پروژه های عمرانی در سردرود شده است گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی در سطح کلان و نیز بحران کرونا، پیمانکاران عقب نشسته و برخی پروژه های شهری را با رکود یا تاخیر مواجه ساخته اند.
وی در عین حال تاکید کرد: با تلاش همکاران و تلاش داریم کاستی های یاد شده را با بهره گیری از پتانسیل های شهری رفع نماییم.