مدیرعامل شرکت سامانه آذرپارک با بیان اینکه روزانه بیش از ۳۰ هزار پارک خودرو در تبریز از سوی پارکبانان ثبت میشود، گفت: در این شهر ۴ هزار و ۴۰۰ جایگاه پارکبان وجود دارد و ۲۲۰ پارکبان در ارایه خدمات به شهروندان فعالیت می کنند.
به گزارش آذر صبح، علیرضا میدانی، روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این سامانه اولین و برترین سامانه هوشمند پارک حاشیه ای کشور بوده که از سوی این شرکت دانش بنیان در کلانشهر تبریز اجرا شده و با توجه به اینکه قابلیت اجرایی در سایر کلانشهرها و شهرهای بزرگ را نیز دارد، شهرداران و مسوولان ذیربط برخی از کلانشهرها و شهرهای بزرگ برای همکاری و اجرای این سامانه در آن ها اعلام آمادگی کرده اند.
وی یادآوری کرد: این سامانه مردم محور بوده و به صورت سیستماتیک عمل می کند و تاکنون نمونه ای مثل این و برتر از آن در کشور طراحی و اجرا نشده است.
مدیرعامل شرکت سامانه آذرپارک، جلب رضایت شهروندان، کاهش چشمگیر ترافیک، ایجاد اشتغال و درآمد پایدار، مدیریت مکانیزه فضای پارک شهری، توزیع عادلانه پارک خودرو بین شهروندان و کاهش تقاضای سفر به داخل شهر را از جمله قابلیت ها و مزیت های این سامانه اعلام کرد.
میدانی، ادامه داد: برای جلب رضایت شهروندان، در آینده نزدیک طرح ثبت و نظارت پارک خودرو ( دوربین های پلاک خوان) در قالب نظارت سیار خودرویی و موتوری برای جلوگیری از رفتار سلیقه ای و به صفر رساندن خطای پارکبان ها در سطح این شهر اجرا می شود و ۵ دستگاه دوربین برای اجرای این طرح خریداری شده است.
رانندگان از پرداخت وجه نقد به پارکبانان خودداری کنند
مدیرعامل شرکت سامانه آذرپارک با تاکید بر اینکه رانندگان از دادن وجه نقد به پارکبانان خودداری کنند، ادامه داد: شهروندان می توانند با نصب اپلیکیشن آذرپارک اقدام به پرداخت هزینه پارک خودرو کنند و از مزایای این نرم افزار از جمله ۲۰ درصد تخفیف هزینه پارک خودرو برخوردار شوند.
میدانی، اظهار داشت: در این سامانه امکاناتی مانند اتوسرویس، کارواش در محل پارک، افزایش اعتبار سیم کارت های اعتباری و خرید انواع بسته های اینترنت، پرداخت الکترونیکی عوارض، خرید بلیت هواپیما و قطار و رزرو هتل است.
مدیرعامل شرکت سامانه آذرپارک با اشاره به اینکه درآمد حاصل از اجرای سامانه هوشمند پارک حاشیه ای برای احداث پارکینگ های طبقاتی در سطح شهر هزینه می شود، گفت: درآمد اجرای این طرح به حساب مشترک شهرداری تبریز و این شرکت واریز می شود و شهرداری پس از برداشت سهم خود که ماهانه به طور میانگین ۳۳۳ میلیون ریال است، سهم شرکت را پرداخت می کند.
میدانی، افزود: درآمد کل ماهانه این شرکت ماهانه ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیون تومان است که ۳۵ درصد از آن به حساب شهرداری تبریز واریز و بقیه درآمد صرف بیمه پارکبانان، کارهای اجرایی و سایر امورات شرکت می شود.
روزانه بیش از ۳۰ هزار پارک خودرو در تبریز ثبت می شود
وی با بیان اینکه روزانه بیش از ۳۰ هزار پارک خودرو در تبریز از سوی پارکبانان ثبت میشود، یادآوری کرد: در این شهر ۴ هزار و ۴۰۰ جایگاه پارکبان وجود دارد و ۲۲۰ پارکبان در ارایه خدمات به شهروندان فعالیت می کنند.
مدیرعامل شرکت سامانه آذرپارک با اشاره به اینکه در ۹۵ درصد خیابان های مصوب این طرح اجرا شده و در خیابان هایی که مصوبه شورای عالی ترافیک را ندارند نیز با تصویب مصوبه اجرا خواهد شد، گفت: برای هر پلاک خودرو نیم ساعت اول پارک در جایگاه پارک حاشیه ای در هر روز رایگان است.
میدانی، ادامه داد: هم اکنون ۴۰ درصد از تعداد ثبت پارک حاشیه ای در این شهر زیر نیم ساعت روی می دهد که هزینه ای از بابت پارک از آنان دریافت نمی شود.
وی اظهار داشت: رانندگان به هنگام خروج از پارک اگر به پارکبان دسترسی نداشتند، می توانند پلاک خودرو خود را به شماره ۱۰۰۰۴۴۰۸۸ پیامک کنند تا این کار به صورت اتوماتیک انجام شود و در آینده نیز با اجرای طرح «کیو آر کی» شهروندان می توانند از طریق موبایل اسکن نشان پرداخت این کار را انجام دهند.
مدیرعامل شرکت سامانه آذرپارک گفت: با توجه به افزایش حدود ۲ برابری قیمت رول کاغذ مورد استفاده پارکبان ها و اینکه درآمد این شرکت براساس تعرفه سال ۹۶ و پرداخت های آن از جمله حقوق و دستمزد پارکبان ها بر اساس سال ۹۹ انجام می شود، این شرکت زیانده شناخته شده است.
میدانی، افزود: درخواست افزایش تعرفه پارک حاشیه ای از سوی این شرکت به شهرداری ارایه شده که با وجود گذشت حدود ۸ ماه از زمان ارایه آن، به علت رفتار سلیقه ای برخی افراد این افزایش تعرفه به صحن شورا راه نیافته است تا تصویب شود.