رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، گفت: محصولات دامی باید به روش علمی و استاندارد تولید شوند.
به گزارش آذر صبح، اکبر فتحی در جلسهای که در خصوص نحوه مساعدت و واگذاری اراضی برگزار شده بود، با بیان اینکه شهرستان سراب، قطب دامپروری استان است، اضافه کرد: کارخانه پگاه با توجه به استانداردهای موجود، برنامه خرید خود را از ۶۰ تن به ۳۰ تن کاهش داده و این به خاطر فروش به روش سنتی در این شهرستان است که با استانداردهای کارخانه پگاه همخوانی ندارد، اما با اجرای این طرح میتوان استانداردسازی شیر را انجام داد و فروش شیر به روش سنتی را کاهش داد.
وی گفت: در این طرح، شیر پگاه علاوه بر میزان مصرفی خود، بقیه شیر تولیدی این شهرستان و حومه را استاندارد خواهد کرد و هدف از این کار بهینه کردن و علمی کردن تولید است، چرا که اجرای زنجیره کامل تولید توسط یک کارخانه، از تهیه نهادهها گرفته تا فرآوری و تولید محصول نهایی، هدف سازمان جهادکشاورزی است و از این طرحها استقبال میکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با واگذاری زمین مورد نیاز برای اجرای این طرح توسط کارخانه پگاه، اظهار کرد: باید این درخواست هر چه سریع تر به حوزه مربوط ارسال شود تا بخشهای مختلف مراتب را بررسی و مراحل اجرایی را تببین کنند.
فتحی افزود: سازمان جهادکشاورزی استان تمام همکاریهای لازم برای اجرای این طرح را انجام میدهد اما مسئولیت و پیگیری و اجرای طرح بر عهده کارخانه پگاه خواهد بود.
رئیس مجمع نمایندگان استان نیز در این جلسه از اهتمام اکبر فتحی، رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی به امر واگذاری اراضی به سرمایه گذاران بخش کشاورزی تقدیر و کرده و در ادامه به اهمیت بحث خرید شیر و فرآوری محصولات لبنی در شهرستان سراب پرداخت.
داودی همچنین از زحمات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در خصوص مبارزه و جمع آوری آفات پروانه دم قهوهای از جنگلهای ارسباران تشکر کرد.
در ادامه جلسه در خصوص نحوه مساعدت و واگذاری اراضی توسط سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به شرکت پگاه مورد بررسی قرار گرفت.
در پایان جلسه نیز رئیس مجمع نمایندگان استان از اراضی ملی شهرستان سراب که قابلیت واگذاری به طرحهای سرمایه گذاری داشته باشد و نیز از نهالستان شورچمن بازدید کرد.