نخستین شماره از فصلنامه ساختمان و تجهیزات بیمارستان به نام HOSPITAL BOOK (کتاب بیمارستان ) منتشر شد.
به گزارش آذر صبح، جلال امیری شکیبا، سردبیر این نشریه با اعلام خبر انتشار و توزیع اولین شماره از فصلنامه تخصصی بیمارستان گفت: این نشریه با حمایت انجمن صنفی بیمارستان سازان و تعدادی از سرمایه گذاران و صاحبان تکنولوژی های ساخت بیمارستان در ۲۲۰ صفحه چاپ و با قیمت یکصد و پنجاه هزار تومان روانه بازار شده است.
به گفته وی؛ با اینکه در حوزه بهداشت و درمان رسانه های عمومی و تخصصی زیادی وجود دارد اما این نخستین بار است که مقوله ساخت بیمارستان با همه ابعاد گسترده و زیرساختهایش مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه به شکل یک مجله در اختیار فعالان صنعت درمان بویژه بخش عمرانی درمان قرار میگیرد.
امیری در ادامه افزود:گزارش های متنوع از استانداردهای ساخت بیمارستان، تاسیسات ساختمانی؛ ضروریات زیست محیطی بیمارستانی؛ نوسازی و به طور کل شرایط موجود در این صنعت، چشم انداز و راهکارها و نیازهای موجود، گفتگو با مهندسان مشاور بیمارستان ساز، پیمانکاران، سرمایه گذاران و صاحبان برندهای معتبر در این صنعت عظیم از جمله مطالبی است که در قالب گفتگو؛ گزارش و مقالات متعدد در این نشریه گنجانده شده است.
امیری در پایان این خبر در مورد دلیل ضرورت داشتن انتشار این مجله و ادامه انتشار آن در پایان هر فصل گفت: کرونا بیشتر از تمام بخش های جامعه؛ سایه سنگین خود را بر حوزه بهداشت و درمان انداخت. بویژه ضعف های موجود در حوزه زیرساختهای سخت افزاری حوزه بهداشت را به وضوح آشکار کرد. از این رو تصمیم گرفتیم با همکاری دست اندرکاران دولتی و خصوصی صنعت عظیم بیمارستان سازی؛ این مقوله را مورد واکاوی قرار دهیم تا دلایل فاصله زیاد ما با استانداردهای جهانی مشخص شود. تمام گزارش ها و گفتگوها و مقالات نیز در همین راستاست که مسیر سرمایه گذاری در این صنعت برای همه آشکار شود تا علاقمندان به توسعه درمانی کشور بتوانند چشم انداز درستی از این صنعت داشته باشند تا بتوانند با مشارکت در آن شرایط بهداشتی و درمانی کشور را ارتقا دهند. در همین راستا شماره های آتی نیز بخش های تخصصی تری مثل ساختارهای نرم افزاری بیمارستانها بررسی خواهد شد.
در شناسنامه این نشریه، عبدالرضا وثوقی به عنوان مدیرمسئول و جلال امیری شکیبا به عنوان سردبیر دیده می شود.