رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی گفت: امسال به رغم شیوع کرونا، محدودیت مبادلات تجاری و تشدید تحریمها شاهد افزایش ۳۰ درصدی ارزش صادرات غیرنفتی از این استان در ۱۱ ماه امسال بودیم.
به گزارش آذر صبح، حبیب امین زاده با تأکید بر ضرورت اتحاد بخش خصوصی و دولتی در مسیر تولید و تحقق صادرات غیرنفتی استان اظهار کرد: یکی از ارکانهای اصلی توسعه کشور، افزایش صادرات غیرنفتی است که به عنوان یکی از محورهای برنامه جهش تولید مطرح بوده و آذربایجان شرقی نیز در راستای تحقق این امر اقدامات خوبی انجام داده است.
رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی همچنین توسعه صنایع پایین دستی را از اولویتهای این سازمان اعلام کرد و گفت: آمارهای استانی حاکی از آن است که به رغم شیوع کرونا و تحریمهای ظالمانه توانستیم در ۱۱ ماهه سال جاری به اهداف سازمان در امر صادرات دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد صادرات استان به همت و تلاش بخش خصوصی محقق شده است؛ افزود: بخش خصوصی استان با جدیت در راستای تولید محوری و صادرات محوری حرکت میکند.
امین زاده ضمن استقبال از ضرورت ارتباط تنگاتنگ صنعت با دانشگاه تأکید کرد: دانشگاه بایستی با فعال کردن شرکتهای دانش بنیان واحدهای فولاد و صنایع تبدیلی را در شناسایی بازارهای هدف آموزش دهد تا شاهد افزایش کیفیت محصولات تولیدی و افزایش میزان صادرات باشیم.
*
در تجارت بینالملل، صادرات (به انگلیسی: Export) کالا یا خدماتی است که در یک کشور تولید میشود و به کشور دیگری فروخته میشود، فروشنده این کالاها و خدمات یک صادرکننده است. خریدار خارجی واردکننده است.
صادرات ممکن است به یک شرکت در دستیابی به اثرات منحنی تجربه و اقتصاد موقعیت در کشور خود کمک کند.
از مزایای مالکیت می توان به دارایی های شرکت، تجربه بین المللی و توانایی تولید محصولات ارزان قیمت یا متفاوت اشاره کرد.
مزایای موقعیتی یک بازار خاص ترکیبی از هزینه ها ، پتانسیل بازار و ریسک سرمایه گذاری است.
مزایای بین المللی سازی مزایای حفظ شایستگی اصلی در شرکت و اتصال آن در زنجیره ارزش است نه مجوز ، برون سپاری یا فروش آن.
صادرات همچنین در اقتصاد تأثیر دارد. مشاغل در جایی که از مزیت رقابتی برخوردار باشند کالاها و خدمات را صادر می کنند.
این بدان معنی است که آنها از هر کشور دیگری در تهیه آن محصول بهتر هستند یا به دلیل آب و هوا یا موقعیت جغرافیایی و غیره توانایی تولید طبیعی دارند.