مدیر کل دامپزشکی آذربایجان شرقی اعلام کرد: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی متضمن سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده در فروشگاههای مجاز سطح استان است.
به گزارش آذر صبح، دکتر امیر حسین بهداد گفت: با اقدامات و پیگیریهای صورت گرفته توسط اداره کل دامپزشکی، کشتارگاههای دام استان به سیستم پیش سرد مجهز شده و تمامی لاشههای ذبح شده در کشتارگاهها،پس از طی مراحل بازرسی قبل و بعد از کشتار توسط مسئولین فنی-بهداشتی دامپزشکی، جهت گذراندن مرحله نهایی سالم سازی به مدت ۲۴ ساعت در سیستم پیش سرد نگهداری شده و سپس به مراکز عرضه مجاز انتقال مییابند.
وی با اشاره به ماهیت ویروس بیماری تب کریمه-کنگوو حساسیت شدید آن به تغییرات اسیدیته خاطر نشان کرد: حتی اگر عامل بیماری در یک لاشه وجود داشته باشد، با نگهداری ۲۴ ساعته لاشهها در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (سیستمهای پیش سرد کشتارگاهها) و تکمیل فرآیند جمود نعشی در لاشه دام ذبح شده، عامل این بیماری به صورت کامل از بین خواهد رفت.
بهداد به مردم استان اطمینان داد، نظارتهای دامپزشکی بر فرآوردههای خام دامی به صورت بازرسیهای بهداشتی پیش از کشتار، حین کشتار و پس از کشتار در مراکز عرضه، نظارتهای بسیار دقیق، مستمر و کارشناسانه است و مردم میتوانند با خیال آسوده از تمامی محصولاتی که تحت نظارتهای بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان تولید و در مراکز مجاز عرضه میشوند، خریداری و استفاده نمایند.
مدیرکل دامپزشکی استاندر پایان افزود: مردم عزیز در صورت مشاهده عرضه گوشتهای بدون مهر دامپزشکی و یا فاقد برچسب مشخصات نصب شده بر روی لاشه، ضمن خودداری از انجام خرید، مراتب را توسط شماره تلفن ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان و ادارات دامپزشکی شهرستانها اطلاع دهند تا در سریعترین زمان ممکن با متخلفین بهداشتی برخورد قانونی صورت گیرد.