رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تبریز گفت: شورای شهر باید در مسائل آموزشی پیشگام باشد چنانکه در بند دوم ماده ۷۱ قانون شوراها آورده شده است که اعضای شورای شهر موظف هستند در مسائل و حوزه های مختلف شهر از جمله مباحث اجتماعی، اقتصادی و حتی آموزشی شهری ورود داشته و برای حل مشکلات این حوزه ها راهکاری ارائه دهد.
فریدون بابایی اقدام در گفتگو با خبرنگار آذر صبح، گفت: با توجه به این که وظیفه اصلی فضاها و حتی مراکز آموزش عالی مباحث آموزشی است اعضای شورای شهر نیز نباید نسبت به این فضاها و این مباحث و نارسایی ها و مشکلات آن بی تفاوت باشند.
این عضو شورای شهر با اشاره به فعالیت های خود در شورای چهارم، گفت: مشکلاتی که با ما در میان گذاشته می شود اغلب مربوط به مناطق محروم شهر و مدارس دولتی است که با فرسودگی های بالا موجه هستند و این به دلیل محدودیت کمک های دولتی بوده، از طرفی دیگر در این مناطق همراهی و همگامی اولیا به دلیل شرایط نامطلوب اقتصادی، کمتر است.
فریدون بابایی اقدم با اشاره به اینکه متولی مدارس تنها آموزش و پرورش است، گفت: در این میان کمک های مردمی کارگشای اصلی بازسازی مدارس فرسوده در سطح شهر و روستاها بوده است .
بابایی تاکید کرد: در این راستا ما نیز سعی کرده ایم با استفاده از امکانات مجموعه شهرداری نقشی در جبران این آسیب ها و مشکلات داشته باشیم.
فریدون بابایی اقدم با اشاره به این که مدیران و معلمان با دست خالی مدارس را اداره می کنند گفت: این مدیران در شرایط سخت و با تخصیص سرانه های بسیار کم گام های بسیار مثبتی برداشته و زحمت فراوانی در راستای رشد و تعلیم فرزندان این مرز و بوم می کشند.
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر اظهار داشت: هیئت امنای مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان تبریز بعد از شروع به کار شورای پنجم به صحن علنی دعوت شده و با بررسی مسائل نگهداری، تعمیر و کمک به مدارس، تا در حد توان شورا در قالب لوایح طراحی شده و بودجه بندی های لازم اختصاص داد شود و ما هم به عنوان نماینده مردم بتوانیم سهمی در راستای حل مسائل و مشکلات آموزشی شهرمان داشته باشیم.