به گزارش آذر صبح به نقل از ایسنا، اسماعیل جبارزاده در نشست مشترک اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با مسئولان استان، گفت: به جایگاه مجلس با تمام وجود باور داریم و معتقدیم دستگاههای اجرایی باید در قبال بودجهای که از مجلس میگیرند گزارش کار کامل را تقدیم نمایندگان مردم کنند.
وی با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸، اظهار کرد: به جز بحث اعتبارت شهرداری، هنوز اعتباری از سوی دستگاههای مرکزی برای تبریز ۲۰۱۸ اختصاص داده نشده است.
وی با تاکید بر لزوم تلاش نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نسبت به پیگیری اعتبارات در نظرگرفته شده برای تبریز ۲۰۱۸، تصریح کرد: تبریز ۲۰۱۸ آغازی برای شروع جدید گردشگری در جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
استاندار آذربایجانشرقی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: آذربایجانشرقی میتواند تحول در گردشگری ایران را از تبریز آغاز کند.
جبارزاده با اشاره به اجرای چندین طرح در استان در بازه زمانی چهار و پنج ماهه گفت: در صورت همکاری کامل دستگاههای مرکزی و وزارتخانهها، آمادگی کامل برای برگزاری مراسمات و اجرای پروژههای تبریز ۲۰۱۸ را داریم.
بر اساس گفته جبارزاده، مدیریت ارشد استان در بحث تبریز ۲۰۱۸ فقط به پروژههای عمرانی توجهی نکرده و در قالب کمیتههای مختلف همچون کمیته فرهنگی به استقبال تبریز ۲۰۱۸ میرود که در حوزه فرهنگی برنامههای ویژهای همچون همایش علمای جهان اسلام، جشنواره جهانی خوش نویسی و … دارک دیده شده است.
وی از برگزاری چندین مسابقه ورزشی بین المللی همچون مسابقات بین المللی تکواندو جوانان آسیا، مسابقات کشتی جام جهان پهلوان تختی و … در تبریز خبر داد.
استاندار آذربایجانشرقی افزود: استان ما به صورت میانگین، همه ساله پذیرای چهار و نیم میلیون نفر گردشگر داخلی و ۵۰۰ هزار گردشگر خارجی است که میانگین اقامت هر مسافر در استان، سه شب است.