رئیس سابق شورای تأمینکنندگان دام زنده گفت: میانگین قیمت هر کیلوگرم دام زنده به ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است اما مشکلی برای تأمین دام و لاشه موردنیاز مردم در ایام عید قربان وجود ندارد.
به گزارش آذر صبح، منصور پوریان با بیان اینکه مشکلی برای تأمین نیاز مردم به گوشت قرمز و دام زنده وجود ندارد اظهار کرد: برای تعدیل قیمتها بخش خصوصی در حال واردات گوشت قرمز است و از منابع داخلی نیز دام زنده و لاشه آن تأمین میشود.
وی با ابراز اینکه سعی شده که از گرانی این محصول در ایام عید قربان جلوگیری شود ادامه داد: بخش خصوصی لاشه کامل را بهقیمت ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان در اختیار توزیعکنندگان قرار میدهد و آنها نیز این محصول را بهقیمت ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان بهصورت بستهبندیشده به فروش میرسانند.
این تأمینکننده لاشه و دام زنده یادآور شد: در عید قربان سال جاری دامپزشکی اصرار دارد که دام بهصورت زنده در اختیار مصرفکننده قرار نگیرد، بلکه مردم بعد از ذبح و انجام عمل پیشسرد این محصول را خریداری کنند.
وی تصریح کرد: میانگین قیمت دام زنده بهصورت بره پروار در کشور و تهران ۱۶هزار و ۵۰۰ تومان است اما در برخی نقاط کشور ۱۵ هزار تومان نیز به فروش میرسد.
منصور پوریان با پیشبینی اینکه قیمت دام زنده در عید قربان امسال در تهران حدود ۱۶هزار و ۵۰۰ تومان است اظهار داشت: عشایر غرب کشور از کوچ برگشته و در حال عرضه دام خود در بازار هستند که این امر بر تعدیل قیمتها تأثیرگذار خواهد بود.