مدیرکل بهزیستی استان آذربایجانشرقی از نگهداری ۲۴۰ کودک بد سرپرست و بی سرپرست در ۲۲ خانه در استان خبر داد.
به گزارش آذر صبح، محسن ارشدزاده در مراسم افتتاح پروژه مرکز نگهداری کودکان ۶ تا ۱۲ سال اظهار کرد: برخی از خیران تحت سرپرستی بهزیستی استان آذربایجان شرقی اقدام به نگهداری کودکان بیسرپرست کردهاند.
وی با اشاره به وجود ۲۲ خانه نگهداری و ۲۴۰ کودک در این مراکز گفت: تلاش برای بازگشت دوباره کودکان در کنار خانواد هستیم که از مهمترین اصول این مراکز است.
مدیرکل بهزیستی استان با تاکید به اینکه اگر شرایط بازگشت به خانوادهها مطرح باشد، خیلی خوب خواهد بود ولی در صورتی که محقق نشود، با حقوق ماهیانه بیش از سایر مستمریبگیران این کودکان به دست اقوام خود سپرده خواهند شد.
مهدی موسیعلی، موسس مرکز «نسیم مهر سعادت» با اشاره به اینکه در حال حاضر هشت کودک بدسرپرست در این موسسه نگهداری میشوند، گفت: با حمایت بهزیستی استان میخواهیم این موسسه را تبدیل به فضایی امن و با آرامش برای کودکان کنیم.
وی با بیان اینکه امید است بتوانیم واسطه لطف خداوند به کودکان باشیم، خاطرنشان کرد: موسسه نگهداری دختران بدسرپرست در عالیترین سطح و زیرنظر مربیان مجرب راهاندازی شده است که هدف اصلی افزایش اعتماد به نفس بالا و ایجاد روحیه تعامل اجتماعی و فردی است.
مرکز اوتیسم رشد تبریز در افتتاح شد
ارشدزاده در افتتاح مرکز «اوتیسم رشد تبریز» با بیان اینکه موسسات درمانی «اوتیسم» خالصانه به خانوادههای دارای کودک اوتیسم کمک میکنند، گفت: به مناسبت هفته دولت، بهزیستی استان اقدام به تاسیس مراکز خدمات اجتماعی میکند.
وی افزود: امروز به مناسبت هفته دولت چهار پروژه متفاوت ولی در راستای مسائل اجتماعی افتتاح کرده است.
مدیرکل بهزیستی استان با درخواست از خانواده کودکان «اوتیسم» در خصوص اینکه بهزیستی تلاش به حمایت از آنها دارد، گفت: برای خدمترسانی مناسب اقدام به استفاده از ظرفیت موسسات برای ارائه خدمات به کودکان «اوتیسم» کردهایم تا از لحاظ کمی و کیفی خدمات افزایش یابد.
وی به راهاندازی مراکز میانراهی درمان «اوتیسم» برای دختران و پسران اشاره و تاکید کرد: با راهاندازی این مراکز خانوادهها با خیال راحت کودکان خود را در آن موسسه گذاشته و بعد از اتمام کارهایشان دوباره کودکان خود را تحویل میگیرند.
ارشدزاده اعلام کرد: با توجه به نبود مرکز نگهداری شبانهروزی کودکان «اوتیسم» در کل کشور، اقدام به تهیه پروتکل و آئیننامه برای نگهداری کودکان «اوتیسم» کردهایم.
وی با اشاره به شروع طرح غربالگیری کودکان «اوتیسم» به صورت آنلاین کردهایم، افزود: خانوادههایی که به رفتار کودکان مشکوک هستند میتوانند با مراجعه به سایت متوجه بیماری کودک خود شوند و اقدامات سریع را انجام دهند.
در ادامه احد پاکدل، موسس مرکز «اوتیسم رشد تبریز» با بیان اینکه این مرکز دارای ۲۴۰ متر فضای آموزشی در بخشهای کاردرمانی، بازدرمانی، هنردرمانی و هفت کلاس آمورش انفرادی است و به عنوان یکی از پایگاههای درمانگری در کودکان طیف دو تا چهار سال است،گفت: این موسسه در حال حاضر ۵۳ کودک دارای بیماری «اوتیسم» را تحت پوشش خود قرار داده است.
وی اذعان داشت: این مرکز دارای روانشناسان، مربیان هنری و کاردرمانی است که ۴۵ دقیقه کاردرمانی برای هر کودک در این موسسه انجام میدهند.