نماینده مردم شبستر و تسوج در مجلس شورای اسلامی گفت: تبریز ۲۰۱۸ بهترین فرصت برای آغاز آزمایشی گردشگری مجازی به ویژه در روستاهای استان می تواند باشد.
به گزارش آذر صبح، معصومه آقاپور، با اشاره به جلسه مشترک اعضای فراکسیون تولید و اشتغال مجلس با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: جلسه اخیر فراکسیون تولید و اشتغال این بار در سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور برگزار شد.
وی ادامه داد: در این جلسه دکتر مونسان به همراه کلیه معاونانشان حضور داشتند موضوعات مختلفی مطرح شد و بنده درخصوص موضوع تخصیص اعتبار تبریز ۲۰۱۸ سخنانی را ایراد کردم.
وی با تقدیر از تلاش احمدی پور رئیس سابق این سازمان اظهار داشت: منابع تخصیصی به رویداد تاریخی تبریز ۲۰۱۸ نباید در پروژه های کلان عمرانی هزینه شود چرا که اگر این اعتبارات در پروژه های کلان عمرانی هزینه شود امکان تکمیل آنها فراهم نشده و موجب افزوده شدن این پروژه ها به جمع خیل پروژه های عمرانی نیمه تمام می پیوندد.
آقاپور به برخی پیشنهادهای خود برای رونق صنعت گردشگری استان اشاره کرد و افزود: در برخی روستاهای استان آذربایجان شرقی مدارس متروکه وجود دارد که اگر با اعتبارات اندک آنها را بازسازی نماییم، به یکی از مراکز اسکان گردشگران میتوانند تبدیل شود و در حال حاضر شهرستان شبستر با ظرفیت های فراوان گردشگری دارای ۶ روستا با این نوع مدارس است.
آذربایجان شرقی پایلوت گردشگری مجازی
نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی در ادامه به ظرفیت های فوق العاده گردشگری مجازی در جهان اشاره کرد و اذعان داشت: رویداد تبریز ۲۰۱۸ بهترین فرصت تاریخی است که می تواند آذربایجان شرقی را به پایلوت اجرایی نمودن گردشگری مجازی به ویژه برای روستاهای استان باشد.
وی رفع موانع قانونی و وضع قوانین متناسب را یکی از اصلی ترین چالش های این موضوع خواند و افزود: می توان استان آذربایجان شرقی گردشگری فضای مجازی در کشور تبدیل شود و تبریز ۲۰۱۸ بهترین فرصت برای اجرایی کردن گردشگری فضای مجازی در خانه های روستایی است.
معصومه آقاپور در ادامه به مقوله گردشگران داخل استانی اشاره کرد و گفت: بسیاری از روستاها و باغات اطراف روستاها به عنوان کمپ های گردشگری توسط اهالی استان استفاده می شود که در برهههای زمانی خاص به عنوان مکان گردشگری مورد استفاده قرار می گیرد .
وی ادامه داد: این نوع رفتار مردم علاوه بر برخی مشکلات امنیتی موجب بروز خسارت به باغ اهالی روستا می شود که می توان با برنامه ریزی دقیق و ایجاد فرصت های جدید هم زمینه رونق صنعت گردشگری روستایی را فراهم کرد و هم برای اهالی روستاها درآمد زایی کرد.
جاده ها باید اصلاح شوند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه وجود جاده های امن و استاندارد را یکی از نیازهای زیرساختی صنعت گردشگری استان خواند و افزود: در این جلسه بنده به عنوان یکی از نمایندگان مردم آذربایجان شرقی در مجلس موضوع اصلاح جاده ها و مسیرهای دسترسی را مورد تاکید قرار دادم.
وی گفت: تبریز ۲۰۱۸ بهترین فرصت تاریخی است که از دهم دی ماه امسال شروع می شود، زمان بسیار اندکی باقی مانده است هم اکنون همه مسئولان، نمایندگان و مردم باید یک قیام انجام دهند و آن خروج از بروکراسی اداری و همچنین فراهم کردن زمینه های پررونق شدن صنعت گرشگری در استان است.
معصومه آقاپور ادامه داد: اگر انتظار تحول عظیمی از تبریز ۲۰۱۸ داریم فرصت کافی باقی نمانده است؛ باید عزم ملی داشته باشیم تا بتوانیم این موضوع را به یک فرصت تبدیل کنیم در غیر این صورت این فرصت به تهدید تبدیل می شود.
وی در تشریح دلیل اینکه چرا این فرصت می تواند به تهدید تبدیل شود اذعان داشت: چرا که هدر رفته منابع صورت خواهد گرفت ولی جلوه ای که از تبریز در کل کشور و جهان نشان داده خواهد شد و ولی اگر نتوانیم از فرصت استفاده بهینه کنیم تابوی تبریز شهر زندگی شکسته می شود.
اقتصاد شاد و با حضور دکتر آل هاشم
آقاپور در ادامه به حضور موثر حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم به عنوان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز اشاره کرد و افزود: حضور ایشان در استان یک فرصت غنیمتی است چرا که ایشان پلی به قلب های مردم زده اند که روی این پل فقط امید و نشاط به چشم می خورد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه امسال شعار جهانی اقتصاد شاد است، اذعان داشت: امیدواریم با حضور امام جمعه جدید تبریز این استان برای اولین بار اقتصاد شاد را در کشور معنا کند چرا که امروز دیگر توصعه اقتصادی در جهان نیاز به صرفا پول و سرمایه ندارد.