فیلمساز تبریزی گفت: آثار هنری بومی و فولکلور به طور تصویری و مستند معرف فرهنگ غنی و پتانسیل آذربایجان است که باید در برنامه های تبریز ۲۰۱۸ مورد توجه متولیان مدیریت شهری قرار گیرد.
به گزارش آذر صبح، جلیل اصغری، تهیه کننده و کارگردان فیلم ارسباران در گفتگو با آذر صبح، با اشاره به اینکه این فیلم مراحل فنی و تدوین را سپری می کند، اظهار کرد: ارسباران به لحاظ داستانی روایت های فولکلور مردم آذربایجان است که در فیلم ارسباران بازسازی شده و حدود دو ماه زمان تدوین این فیلم خواهد بود.
اصغری ضمن اشاره به آغاز تولید اثر جدید سینمایی خود، اظهار کرد: فیلم ورزقان همانند فیلم های تبریز، جولفا، کلیبر و ارسباران به معرفی غنای فرهنگی و تاریخی شهرستان در سالهای دور و حماسه آفرینی ها و مبارزات در جنگ با روس، مشروطه و انقلاب اسلامی می پردازد.
وی اضافه کرد: همچنین به بازسازی بخشی از زندگی شخصیت هایی همچون علامه محمد تقی جعفری و ستارخان که اصالت آنها به شهرستان ورزقان بازمی گردد، در این فیلم اشاره شده است.
جلیل اصغری تاکید کرد: هر فیلمساز و هر صاحب اثر در واقع اصالتی را برای شخص خود و یکی دیگر را برای کاری که می سازد ایجاد می کند.
وی افزود: از آنجایی که اصالت من ترک است از کودکی علاقه ی شدیدی به بحث تاریخ، فرهنگ و فولکلور داشتم و داستان هایی که از زبان پدربزرگم می شنیدم نگارش کرده و کارهایم را با حساسیت تمام از درک مشکلات و سختیهای شرایط و واقع به این سبک ادامه خواهم داد.
این کارگردان تبریزی با بیان اینکه در آستانه تبریز ۲۰۱۸ هر چقدر تلاش نماییم بازده آن را درخواهیم یافت، ادامه داد: فیلمهای بومی و فولکلور به طور تصویری معرف فرهنگ غنی و پتانسیل آذربایجان است.