دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرند میگوید: یک پنجم از پروندههای دادسرا شهرستان به ضرب و جرح عمدی اختصاص دارد که آمار نگران کنندهای است.
به گزارش آذر صبح به نقل از فارس، محمدحسین علیپور ظهر امروز در نشست علمی و کاربردی پیشگیری از وقوع جرم با موضوع «ایراد ضرب و جرح عمدی» با اشاره به آمار نگران کننده در خصوص ایراد ضرب و جرح عمدی و تکرار جرم توسط عدهای در مرند اظهار داشت: یک پنجم از پروندههای دادسرا به ضرب و جرح عمدی اختصاص دارد که آمار نگران کنندهای است.
وی افزود: متأسفانه افرادی در این خصوص دارای سابقه متعددی هستند و باید این موضوع به صورت علمی در جامعه مورد بحث و بررسی قرار گرفته و حل شود.
زارعزاده رئیس دادگستری شهرستان مرند نیز در این نشست گفت: برای جلوگیری از ایراد ضرب و شتم و کنترل خشم که از مهمترین آسیبهای اجتماعی به شمار میآید باید کار فرهنگی و علمی انجام دهیم تا مردم ضمن کنترل خشم خود، ارزش را به ضد ارزش و ضد ارزش را به ارزش تبدیل نکنند؛ مثلاً بزه دیده نباید به جای مراجعه به قانون، خودش چاقو بدست گرفته و مرتکب بزه دیگری شود.
وی افزود: باید در جامعه کاری کنیم عفو و گذشت و ایثار و مهربانی افزایش یابد.
گزارش فارس حاکی است، در ادامه نشست، حاضران در جلسه که همگی از اساتید دانشگاه و عضو هئیت علمی بودند نکته نظرات خود در خصوص رفع آسیبهای اجتماعی را ارائه دادند که آموزش مهارتهای زندگی در برابر آسیبهای نو ظهور برای والدین، فعال کردن مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی در مدارس و داخل شهر و دانشگاه، تأسیس خانه سلامت روان در محل شهر و روستا و ارائه خدمات روانشناختی رایگان در این مراکز توسط شهرداری و اداره بهزیستی، آموزش فهم مهارتهای روابط بین فردی به دانشآموزان و دانشجویان توسط دادگستری و اداره بهزیستی و آموزش مهارت کنترل خشم و روابط بین فردی برای افراد آسیبپذیر در برابر جرم از جمله پیشنهادها بود.