فرماندار شهرستان اسکو گفت: تلاش کتابداران نهالی است که امروز کاشته میشود و ثمرهی آن سالها بعد در آگاهی و دانایی جامعه بروز می کند.
به گزارش آذر صبح، همزمان با روز کتاب و کتابخوانی از فعالان عرصه کتاب و کتابداری در شهرستان اسکو تجلیل گردید.
مراسم گرامیداشت هفتهی کتاب با حضور فرماندار، روسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و کتابخانههای عمومی اعضای انجمن کتابخانههای عمومی، رئیس شورای اسلامی شهر سهند و کتابداران شهرستان اسکو در محل کتابخانهی عمومی پیامبر اعظم (ص) شهر سهند برگزار و از کتابداران نمونهی شهرستان تجلیل به عمل آمد.
فرماندار شهرستان اسکو در این مراسم، با ابراز تاثر و تسلیت جان باختن شماری از هموطنان عزیزمان در زلزله اخیر کرمانشاه با تأکید بر اهمیت و ارزش کتاب و کتابداری، مطالعه و تفکر را زیربنایی برای گام به سوی توسعه عنوان کرد.
وی افزود هر جا پس رفتی داشته ایم به دلیل ناآگاهی بوده، اگر وجدان های بیدار و آگاه در جامعه تلاش کرده و جهت فرهنگسازی و ایجاد اندیشه نو برای مطالعه و خردورزی اقدام کنند بی شک در آینده تغییر فرهنگ مطالعه توام با تفکر باعث توسعه خواهد شد.
محمدزاده با اشاره به ضرورت تجهیز و نوسازی کتابخانههای عمومی، اظهار داشت: متدهای نو و روشمند ایجاد انگیزه برای افزایش مطالعه باید در دستور کار کتابداران و فعالان عرصه کتاب قرار گیرد تا بسترهای لازم برای خردورزی فراهم شود.
رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان اسکو با اشاره به اینکه نگاه زیبایی شناختی و ایجاد محیطی آرامش بخش برای مطالعه کنندگان در کتابخانه ها و تسهیل دسترسی شهروندان به کتاب می تواند در افزایش سرانه مطالعه موثر باشد، شاداب سازی محیط کتابخانه و ایجاد امکانات لازم برای ارائه خدمات را ضروری دانست.
فرماندار شهرستان اسکو با تقدیر از زحمات و تلاشهای خادمین این عرصه، تلاش آنان را غیرقابل پاسخگویی با پاداش مادی دانسته و اظهار داشت: تلاشهای شما کتابداران مانند نهالی است که امروز کاشته میشود و سالهای بعد ثمرهی آن یعنی آگاهی و دانایی به نتیجه میرسد و پاداش آن به خود ما نیز میرسد.
محمدعلی قلی زاده، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسکو نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت توجه به کتابخانه ها روز کتاب و کتابخوانی را به فعالان عرصه کتاب تبریک گفته و افزود: با توجه به اینکه فعالیت های خوبی در راستای افزایش سرانه مطالعه در استان و این شهرستان صورت می پذیرد، متاسفانه آمار دقیقی برای سرانه مطالعه در دست نیست ولی باید با توجه به گسترش صنعت ارتباطات و بهویژه فضاهای مجازی درخصوص افزایش میزان رغبت شهروندان به فضای مطالعه و کسب آگاهی تلاش نمود.
قلی زاده با اشاره به شعار بیست و پنجمین دوره هفته کتاب «آینده روشن با خانواده کتابخوان» گفت: اگر می خواهیم فرهنگ کتاب وکتابخوانی را در جامعه نهادینه کنیم باید از خانه و مدرسه شروع کنیم و کتاب را جزئی از برنامه های خانواده قرار دهیم، که در این راستا برنامه متنوعی در طول سال با همکاری اداره کتابخانه های شهرستان در فضای مجازی صورت پذیرفته است.
بهمن پور، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان نیز با اشاره به تعداد کتابخانه ها و میزان مراجعه کنندگان و آمار کتابهای موجود در شهرستان اظهار امیدواری کرد، درخصوص بهره گیری از کتابداران مستعد و تحصیل کرده و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان در راستای افزایش سرانه مطالعه گام های خوبی برداشته شود .
وی با اشاره به درخواست اعضا مبنی بر افزایش ساعت کاری کتابخانه میزان استقبال از کتابخانه ای شهرستان را بسیار قابل رضایت و در جهت توسعه فرهنگ عمومی جامعه دانست.
در پایان برنامه با اهدای لوح تقدیر توسط فرماندار شهرستان از تلاش های ۱۸ نفر از کتابداران و فعالان عرصه کتاب و کتابخانه تجلیل شد.