مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: برطبق سرشماری سال ۹۵ آمار استان ما از میانگین باسوادی کشور پایین تر است.
به گزارش آذر صبح، جعفر پاشایی عصر امروز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: تبریز از دیرباز به دارالتربیت مشهور بوده است که این عنوان مسئولیت امروزی را برای متولیان آموزش و پرورش استان سنگین تر می کند.
وی با اشاره به شعار «مدرسه کانون آموختن خلاق و زیستن با اخلاق»، افزود: این شعار با تاکید بر اهمیت توجه به آموزش، یادگیری و کیفیت بخشی فراگیری با خلاقیت، در اولویت برنامههای آموزش و پرورش استان قرار دارد.
پاشایی درخصوص نظام جامع برنامه ریزی در آذربایجان شرقی اذعان کرد: برای اولین بار در ایران این نظام برنامه ریزی در استان ما تدوین شده است و براساس این نظام جامع اکنون تمام مدارس استان طبق برنامه مشخصی عمل می کنند و مدرسه ای فاقد از برنامه اداره نمی شود.
پاشایی با اشاره به رشد ۲٫۵ درصدی رشد نرخ باسوادی در استان از سرشماری سال ۹۰ تاکنون، تصریح کرد: درحال حاضر افزایش نرخ باسوادی در گروههای هدف با محوریت مدارس پیگیری میشود که برطبق سرشماری سال ۹۵ آمار استان ما از میانگین باسوادی کشور پایین تر است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بر اهمیت افزایش نرخ باسوادی در استان تاکید کرده و افزود: آموزش مهارتهای زندگی، مهارتهای حرفه ای، ساماندهی و بهروزرسانی روشها و فرایندهای اداری و آموزشی نیز دارای اهمیت بوده که در راستای افزایش نرخ باسوادی این اقدامات را در استان پیگیری می کنیم.
جعفر پاشایی در رابطه با محورهای برنامه ریزی شده در جهت مقابله با آسیب های اجتماعی موجود در جامعه تشریح کرد: تقویت و غنی سازی برنامههای ورزشی، پرورشی و توسعه ارتباط خانه و مدرسه و همچنین انجام اقداماتی در راستای هم جهت شدن این دو نهاد از جمله رویکردهای اصلی مدارس استان در مقابله با آسیبهای اجتماعی به شمار می آید.
وی همچنین عنوان کرد: حدود ۳۴ هزار کلاس و بیش از ۷۰۵ نفر دانش آموز در استان مشغول به تحصیل اند همچنین در راستای برقراری عدالت آموزشی علاوه بر جذب ۹۹٫۸ درصدی دانش آموزان اول ابتدایی در نقاط دور افتاده نیز مدارس ۱ الی ۴ نفری دایر شده است.