رییس بیمارستان امام رضا(ع) تبریز گفت : بزرگ ترین و کامل ترین بخش همودیالیز خاورمیانه، با ۱۲۲ تخت در این بیمارستان در حال ارائه ی خدمات به بیماران دیالیزی است.
به گزارش آذر صبح، اسمعیل فرجی، با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی به منظور افزایش اهدای عضو گفت: تعداد پیوند از مرگ مغزی روز به روز در حال افزایش بوده و رسانه ها در این میان نقش موثری را ایفا می کنند.
وی با ارائه توضیحاتی در خصوص بخش همودیالیز گفت: اگر کمک و همیاری خیران نبود، ما هرگز توان ساخت چنین مجموعه ای را نداشتیم. این بخش به کمک خیران “آقای نوبری” و” آقای مردانی آذر” ایجاد شده است.
سیامک کاشفی مهر مدیر مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریزافزود: ، مرکز پیوند اعضای دانشگاه را با داشتن بخش پیوند با ۳۲ تخت بستری و بخش VIP با ۱۱ تخت و ICU های ۵ و ۶ با ۲۴ و اتاق عمل های عمل پیوند با ۴ اتاق های عمل بزرگ یکی از بزگترین مدرن ترین مراکز کشور عنوان نموده است.
وی افزود؛ تمام سخت افزار لازم و منابع انسانی برای پیوند اعضاء از جمله پیوند کلیه ، پیوند مغز استخوان ، پیوند عروق به بیماران نیازمند به پیوند در این مرکز دایر است.
در بخش تزریق وریدی یا (TPN)دکتر محمد باقرحسینی ،فوق تخصص نوزادان و عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز گفت : فعالیتهای این بخش در راستای فعالیتهای تکاملی یگانه ی نوزادان(NIDCAP) صورت می گیرد.
وی افزود: تمامی نیروهای مرتبط برای آموزش مراقبت های تکاملی نوزادان به بیمارستان الزهرای تبریز به عنوان بخش نمونهی کشوری مراجعه میکنند.
وی تصریح کرد: نگه داری از نوزادان به روش حسینی بیان کرد:NIDCAPبه شکل لانه و کاملا با محیط رحم مادرازنظر نور و صوت شبیه سازی شده است.
مجیدمحله ای فوق تخصص نوزادان افزود: به این منظور ما باید روزانه بیش از ۱۵ نوع محلول وریدی را در محیطی کاملا استریل و به دور از هرگونه میکروب و آلودگی با هم ترکیب کنیم.
وی تاکید کرد: اگر شرایط استریلیزه برای ترکیب این محلول های وریدی موجود نباشد، عفونت و طول بستری شدن در نوزادان افزایش یافته و مجبور به استفاده از آنتی بیوتیکهای گران و عارضهدار می شویم.
محله ای یادآورشد: بخش TPNنوزادان مرکز آموزشی و درمانی الزهرای تبریز امکان مخلوط کردن این محلول هارادربخشی کاملا استریل بدون دخالت دست فراهم آورده است .
دربازدید از بیمارستان سینا داوود علیپور،مدیربیمارستان سینا گفت: بخش جدید بیمارستان سینا با اعتباری بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان کلنگ زده شد و حدود ۱۶ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیزات بیمارستانی پیش بینی شده است.
وی با اشاره به پروژهی ۲٫۵ طبقهای ساختمان سوانح و سوختگی گفت: این پروژه شامل اتاق عمل سوختگی، سوختگی مردان، زنان و کودکان با ۶۶ تخت است. همچنین پروژهی بخش مسمومیت نیز دارای ۱۷ تخت می باشد.
علیپور در ادامه با اشاره به پروژه ی توسعه و تکمیل اورژانس بیان کرد: این پروژه نیز با ۴۲ تخت در حال تکمیل است و خدمات ارائه شده در این بیمارستان مطابق با متدهای پیشرفته در سطح جهان است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت موجود در بخشهای سوختگی، در هر بخش و به ازای هر اتاق، سرویس بهداشتی و حمام جداگانه وجود دارد و در بخش سوختگی کودکان نیز با استفاده از روانشناسی رنگ ها طراحی شده است تا موجب تقویت روحیه ی بیماران شود.
عبدالله کفیلی ، رئیس مرکز رصد سلامت گفت : این مرکز فعالیت های درمانی ۴۰ بیمارستان و مرکز آموزشی و درمانی استان را با حضور پزشکان، پرستاران و سایر کادرهای درمانی با استفاده از دوربینها و مانیتورهای نصب شده، رصد می کند.
وی افزود: چگونگی اعزام بیماران به بیمارستانها، اورژانسها و روند درمان آنها توسط مانیتورهای نصب شده در این مرکز بررسی میشود.
وی تاکید کرد: همچنین در این مرکز روند اعزام و درمان مادران و کودکان پرخطر زیر پنج سال نیز رصد میشود.