معاون اموزشی ،پژوهشی و فناوری دانشگاه هنراسلامی تبریز گفت: ساماندهی و افزایش مشوق های پژوهشی جهت به کار گیری دانشجویان یکی از سیاست های جدی تصمیم گیری های پژوهشی است.
به گزارش آذر صبح، مهدی محمدزاده در آیین نکوداشت هفته پژوهش اظهار کرد: به بهانه ۲۵ آذرماه،روز پژوهش دورهم جمع گشته ایم تا نگاهی به فعالیت های آموزشی سالهای گذشته دانشگاه هنر اسلامی تبریز بیفکنیم.
محمدزاده ادامه داد: افتخار آن را یافته ایم تا در حوزه ی آموزش و پژوهش فعالیت های هنری بدون محدودیت زمانی انجام دهیم، علم را از گهواره تا گور خواهیم آموخت چون محدودیتی در آموختن وجود ندارد.
وی افزود: پیرو آیین و فرهنگی هستیم که برای ترویج آموزش محدودیت مکانی درج نکرده است تا علم دوستان بتوانند در هر نقاطی آموزش های لازم را دریافت نمایند، بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری که فرموده اندعلم را یاد بگیرد و در دور دسترس ترین نقاط از ان استفاده نمایید.
معاون اموزشی ،پژوهشی و فناوری دانشگاه هنراسلامی تبریز یادآور شد: جایگاه ما در جایگاهی که در فرهنگ انتظار می رود نیست باید فراتر از آن باشد، نگاه به نقطه های اوجی که ما در دوره های تاریخی مختلف پشت سر گذاشته ایم ما را به برترین جایگاه ها رهنمون خواهد شد
.
وی با بیان اینکه افتخار آن را یافته ایم که در شهری چون تبریز اقامت داریم که بارها محفل دانشمندان، اندیشمندان، هنرمندان بزرگی بوده اذعان داشت: شهری که در آن دانشمندان و بزرگانی زندگی کرده اند مایه مباهات است
.
مهدی محمد زاده با اشاره به سیاست گذاری های کلان دانشگاه هنر اسلامی واحد تبریز تصریح کرد: دانشگاه به دهه ای از عمر خود وارد شده که به اندازه ی نسبی زیر ساخت ها و توسعه ی درون سازمانی اش را انجام داده واینک انتظار می رود به صورت کیفی به مسائل برون سازمانی، ملی و بین الملی پی ببرد،لذا در همراهی این سیاست ها نیاز به نوع سیاست گذاری انبساط ها وجود دارد تمام تصمیمات و اقدامات را از معاونت ها به سمت دانشکده ها هدایت نماییم.
وی یادآور شد: ساماندهی و افزایش مشوق های پژوهشی جهت به کار گیری دانشجویان یکی از سیاست های جدی تصمیم گیری های پژوهشی است تا زمانی که اساتید در فعالیت های کار آفرینی و هنر آفرینی دانشجویان را به عنوان بازوی فکری دانشگاه در نظر داشته باشند تاثیرات موفقیت آنان را مشاهده می نمایند.
محمد زاده در خصوص سیاستگذاری های در نظر گرفته شده دانشگاه اظهار کرد: بازنگری وبازبیینی طرح جامع همه ساله دانشکده ها در حوزه ی پژوهش، راه اندازی و تاسیس رشته های جدید چون باستان شناسی، بازسازی ومقام سازی بناهای تاریخی، نقاشی ایرانی ،موسیقی آیینی از دیگر سیاست گذاری های دانشگاه هنری به شمار می رود.
وی افزود: اینک در دانشگاه هنر اسلامی تبریز ۵۹ نفراساتید در هئیت علمی وجود دارد که ۹ نفر از آنان طی سالهای گذشته فعالیت های بسیاری را انجام داده اند، از بین آنان ۲۲٫۵ درصد دانشیار و ۴۶درصد استادیارهستند.
وی خاطر نشان شد:در هفته پژوهش تصمیمی که در دانشگاه هنر اتخاذ شده آنی است که دو تن از یژوهشگران رابه صورت حقیقی یک ساله عضو اعضای سیاست گذاری دانشگاه انتخاب نماییم، همدلی و همکاری اعضا باعث می گردد موفق های زیادی را به دست اوریم.