رئیس دانشگاه هنر اسلامی واحد تبریز از برگزاری هفته کار آفرینی در کنار هفته ی پژوهش در سال های آتی خبر داد و گفت: پژوهش در کنار کارآفرینی نتیجه بخش خواهد بود.
به گزارش آذر صبح، محمدعلی کی نژاد در مراسم تجلیل از پژوهشگران دانشگاه هنر در روز پژوهش اظهار کرد: بسیار مفتخریم که در چنین روز باشکوهی در حضور پژوهشگران دانشگاه هنر اسلامی قرار گرفته ایم.
کی نژاد با بیان اینکه بحث آموزش های عالی در اغلب کشورهای جهان در راستای مبحث توسعه در صدر قرار دارد که در رشته های مختلف با بالا بردن کیفیت اموزشی می توان جامعه را گسترده تر از قبل دید، افزود: در بخش هنر موفقیت های بسیاری را کسب نموده ایم هرچند که بعضی شیوه ها پژوهشی کشور را نتوانستیم پیاده کنیم اما شاهد پیشرفت های چشمگیری بوده ایم.
وی ا اشاره به ارائه مقالات علمی و دانشگاهی متعدد از طرف اساتید و دانشجویان این دانشگاه؛ ادامه داد: موفقیت های بسیاری را در زمینه پژوهش کسب نموده ایم و امید بر آن است با این مقالات به بهترین جایگاه های پژوهشی دسترسی یابیم چراکه بهترین پژوهشگران را در اختیار داریم تا از ایده های آنان استفاده کنیم.
کی نژاد با اشاره به جایگاه پژوهش در دانشگاه ها افزود: عموما تکیه گاه هر موسسه علمی و دانشگاهی پژوهشهای آن مجموعه است، اگر سیاست گزاری های دانشگاه به خوبی عمل نکند دانشگاه با مشکلاتی روبه رو خواهد گشت.
وی اذعان داشت: امروزه یکی از مشکلاتی که باید سریعا به آن پرداخته شود، مقاله زدگی است چرا که مقالات دارای ارزش است و علم نیز جایگاه رفیعی دارد همچنین باید از آنان به درستی استفاده کرد.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی واحد تبریز تصریح کرد: پیشنهاد شخص من برگزاری هفته کار آفرینی در کنار هفته ی پژوهش است چراکه پژوهش در کنار کارآفرینی نتیجه بخش خواهد بود.
کی نژاد ادامه داد: پژوهش باید نیاز محور و کاربردی باشد تا برنامه های در نظر گرفته شده برای دانشگاه با هدفی مشخص به نحو احسن انجام گیرد.
وی با اشاره به اهمیت کارآفرینی، افزود: مبحث کارآفرینی از سالهای پیشین از بخش آموزش دانشگاه هنر شروع شده و همچنین که فعالیت های دانش بنیان رشته هنر را در خود گنجانده از دیگر کارهای دانشگاه است.
کی نژاد با بیان اینکه دنیا با ما ظالمانه برخورد می کند اذعان داشت: دشمنان برخی از دانشمندان را ترور و برخی دیگر از آنان را بورسیه می کنند و این یک ظلم در حق دانشمندان و پژوهشگران ایرانی به شمار می رود اما به هر حال در رابطه با بحث کارآفرینی می توان دانشجویان را به سمت این کار سوق دهیم تا هر شخص تحصیل کرده یک کارآفرین موفق باشد.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی واحد تبریز یادآور شد: نیاز مهم امروز کشور کارآفرینی است، عموما باید بحث تحقیقات کارهای هنری را در دانشگاه ها به روز و تمام دانشجویان را به کارهای پژوهشی تشویق کنیم تا با همکاری هم بحث کار آفرینی حل شود.
وی با تاکید بر اینکه خیلی از رشته ها زمینه های قوی ندارد ولی هنر این چنین نیست پس با همکاری بایستی کارها را به نحو احسن پیش برد، ضمن یادآوری افتتاح مرکز رشد دانشگاه هنر ادامه داد: مرکز رشد دانشگاه هنر اسلامی به همت هئیت علمی و اساتید راه اندازی گشته تا دانشکده ها کم و کاستی زیادی نداشته باشند.
محمدعلی کی نژاد خاطر نشان شد: کشور به افراد کاردان نیاز دارد، اگر کاردان نباشد کارشناس نمی تواند کارها را به راحتی انجام دهد.
گفتنی است در پایان این مراسم از محمدتقی پیربابایی، یونس اصغرزاده، مهدی محمدزاده، مسعودباقرزاده، لیلا دوبختی، سیامک صفایی، مینو قره بیگلو، رویا رضاپور، بهنام علیزاده، وحید اصغرپو، عبدالله میرزایی، مرتضی پور محمدی، حمیده حرمتی، الناز ایمانی، حسین زارعی تجلیل شد.