رئیس جمعیت بانوان فرهیخته کشور گفت: با توجه به اینکه در ستاد بحران کشور کمیته مدیریت بحران بانوان نداشتیم، از این رو با هماهنگی صورت گرفته خواستیم تا یکی از بانوان جمعیت در این ستاد عضو شود.
به گزارش آذر صبح، نسرین پیرسمساری در جلسه هماندیشی با نماینده مجلس اظهار کرد: اعضای جمعیت متشکل از بانوان فرهنگی، اساتید، حوزوی،اداری و نخبه هستند و این جمعیت به برکت جلسات مرتب و منظم به عنوان یک جمعیت متبلور شده است.
وی با بیان اینکه مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مشوق جمعیت زنان فرهیخته بودهاند، افزود: با توجه به سمت بنده که ریاست جمعیت فرهیخته کل کشور را نیز برعهده دارم، بیشتر تلاش و انرژی روی جمعیت بانوان کشوری است و در استان و کشور شاهد اقدامات و ایدههای زیادی از جانب بانوان بودیم.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته کشوربا تاکید به اینکه این جمعیت غیرسیاسی و غیردولتی است، افزود: این جمعیت برای تولید ایده،فکر و اندیشه تشکیل شده است و در هر موضوع و مسئله مرتبط با جامعه بانوان ورود میکند.
وی با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی ابراز کرد:کاری که انجام دادهایم تشکیل جمعیت،تدوین اساسنامه و آییننامه همچنین برگزاری نشستهای منطقهای و بازدیدهای متعدد در سطح کشور بوده به طوریکه در هر استان چهار کارگروه داریم و نتایج همه کارگروهها بررسی میشود.
پیرسمساری با ابراز خرسندی از اینکه جمعیت به جایگاه اصلی خود رسیده و خود وزارتخانهها برای همکاری از توان جمعیت فرهیخته زنان استفاده میکند، گفت: جمعیت فرهیخته زنان چند طرح به صورت طرح ملی به وزارتخانهها ارائه داده است.
وی خاطرنشان کرد: طبق هماهنگیهای صورت گرفته، ۱۸ اسفندماه سالجاری دیداری با مقام معظم رهبری خواهیم داشت.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته کشور خاطرنشان کرد: طرحهایی از طرف جمعیت آماده است و اعضای حاضر به عنوان اعضای اصلی جمعیت هستند به طوریکه یاوران جمعیت در استان ۲۷۰ نفر و در کشور یک هزار و۵۰۰ نفر هستند.
پیرسمساری در تشریح اقدامات بانوان فرهیخته کشور در مناطق زلزلهزده تصریح کرد: در سفر اخیر به کرمانشاه و مناطق زلزلهزده متوجه شدیم در سر پل ذهاب که مرکز زلزله هم بوده، کشت زیتون انجام میگرفت و این محصولات خشک شده و در حال از بین رفتن هستند از این رو بلافاصله با مسؤول گمرک مرز خسروی دیدار داشته و خواستیم در این مرکز کارآفرینی شود و خانمها وارد عمل شوند.
وی با تشکر از زحمات سپاه در مناطق زلزلهزده بیان کرد: در روستاها منطقه سپاه سریع اقدامات و خدمترسانی کرده بود که جای تقدیر دارد.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته کشور گفت: جمعیت زنان فرهیخته در مناطق زلزلهزده خیمه همدلی زده بود و جلسات اعزام طلبه به روستاها را نیز داشت.
پیرسمساری ابراز کرد: با توجه به اینکه در ستاد بحران کشوری،کمیته مدیریت بحران بانوان نداشتیم، از این رو با هماهنگی صورت گرفته خواستیم تا یکی از بانوان جمعیت در این ستاد عضو شود.
وی با یادآوری اینکه هفته پیش اولین مدرسه در سرپل ذهاب افتتاح شد،گفت: در مدرسه دو فوتی دانشآموز داشتیم و پیشنهاد کمک دادیم که طبق اعلام آموزش و پرورش ۴۳۷ دانشآموز نیازمند وجود دارد و ما میخواهیم جشن تکلیف برای آنها بگیریم و طبق توافق با آموزش و پرورش استان یک جشن تکلیف از طرف استان آذربایجانشرقی در سرپل ذهاب برگزار خواهد شد.