بازیگر مطرح تبریزی گفت: هنرمند باید فکر، روش، منش، شعور، نگاه و زندگی حرفه ای داشته باشد.
سعیده جلوه گری در گفتگو با آذر صبح, با بیان اینکه هنر تبریز همواره از سوی هنرمندان ضربه دیده است، اظهار کرد: متاسفانه در میان کسانی که خود را اهالی هنر تلقی می کنند از دیرباز رقابت ناسالم، مغرضانه و علم ستیزی و آگاهی ستیزی در این شهر را شاهد هستند.
وی ادامه داد: هنر تبریز زمانی که انفرادی و در سکوت است با هدفی معین پله های موفقیت را ترقی می کند ولی در کار جمعی همواره با مشکل اساسی روبه رو هستند.
این هنرمند تبریزی، با بیان اینکه بسیاری از غرور و ادعاها موجب انحراف می شود تصریح کرد: مدیران غیر هنری تیشه به ریشه هنر می زنند و این کارها باعث کاستی فعالیت هنرمندان می شود.
وی افزود: شعور و اندیشه هنرمندان جوان استان ما اینک باعث افتخار شده، راهی نو پیشه ساخته و این بهترین مسیر برای موفقیت است.
جلوه گری با بیان اینکه هنر در چهارچوب و اشکال خاصی تعریف می شود، اظهار کرد: هنرمند راستین همواره پیشرو بوده و سردمدار تحول و زایش و نوآوری در جوامع و اجتماعات بشری است.
وی اذعان داشت: باید هنرمند غیرحرفه ای و مبتدی وجود داشته باشد تا هنرمند اصیل و حقیقی نمایان شود.
جلوه گری با بیان اینکه باید قبول کنیم که گاهی برخی از ضعفهای هنری توسط ما صورت می گیرد و نمی توانیم با همدیگر به شکل مناسب و ایده ال کنار بیاییم، اگر به تمام نهادها، ارگانها و سازمان های فرهنگی هنری سر بزنید خواهید دید که آنان کارنامه ای در هنر و فرهنگ این شهر نداشته و با نفوذهای ویژه وارد عرصه هنری شده اند.
وی با بیان اینکه آیا کسی می تواند در هنر، حق را تعریف کند، اذعان داشت: در هیچ یک از دوره ها تعریفی انحصاری از حق و باطل وجود ندارد، راه برون رفت ازاین بن بست هنرتلاش های مستمر هنرمندان است.
جلوه گری افزود: زمانی می توان حرفه ای شد که در راس امور هنری یک متخصص هنر قرار گیرد یعنی به نوعی مدیریت در تصمیم گیریهای کلان، تعاریف الگوها، ایده ها، آرمان ها و اهداف حرفه ای باشد.
وی خاطرنشان شد: امید است جوانان هنرمند تبریزی پرچم هنر و فرهنگ استان و منطقه را در کشور و دنیا به اهتراز در آورده و همواره تبریز را سربلند کنند.
سعید جلوه گری یکی از هنرمندان بنام تبریزی است که فعالیت خود را از سال۱۳۵۳ در رشته های تئاتر، رادیو و تلویزیون شروع کرده و از جمله آثار وی شش جلد کتاب با عناوین فصل خاکستری، زن در سینمای ایران، عشق موعود، سیدوان، اسیر زمزمه باد و قصر گل می توان نام برد.