مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی بر اهمیت استفاده از برند غذای حلال برای جذب گردشگران حلال تاکید کرد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی بر اهمیت استفاده از برند غذای حلال برای جذب گردشگران حلال تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، مرتضی آبدار در اولین همایش انجمن حرفه ای واحد های رفاهی، تفریحی و گردشگری استان با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری اسلانی در سال ۲۰۱۸ و نقش پررنگ مراکز پذیرایی در این رویداد، گفت: در راستای برگزاری هر چه بهتر این رویداد، برنامه ها در سه بخش تنظیم شده است که بخش خصوصی جزو مهم این برنامه ها به شمار می آید که سیاست های سازمان میراث فرهنگی کشور، کم کردن نقس تصدی گری دولت و تفویض اختیار به بخش های خصوصی است.
وی با بیان این که اشتغال در گردشگری چهار برابر دیگر صنعت ها است، ادامه داد: صنعت غذا از قسمت های جدا نشدنی گردشگری است که باید به کیفیت خدمات رستوران داران در کنار خود غذا و محیط فیزیکی توجه شود که البته اداره کل میراث استان با شرکت های اتریشی و آلمانی به این منظور در تعامل هستیم.
آبدار ادامه داد: باید از این فرصت طلایی تبریز ۲۰۱۸ برای معرفی آن استفاده کنیم و بخش خصوصی انتظار تزریق پول را نداشته باشند و البته دولت برای تسهیلگری امور تلاش می کنند.
وی در خصوصی برنامه های رویداد “تبریز ۲۰۱۸” در بخش دولتی، یاد آور شد: پروژه های زیرساختی با اولویت زیرساخت های گردشگری در دو قسمت دو ساله و چهارساله به ارزش ۷۶۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که ۲۳ دستگاه اجرایی را با خود درگیر می کند.
آبدار در بخشی از سخنان خود از افزایش تعداد روزهای اقامت گردشگران در استان خبر داد و افزود: مقرر شده است که برای رویداد تبریز ۲۰۱۸، پنج مسیر گردشگری در استان تعیین شده است ؛ به طوریکه ۲۱ نقطه از استان در مسیرها درگیر می شوند.
در این مراسم از پیشکسوتان و فعالان عرصه ی غذا تقدیر و دوره آموزشی برگزارشد.