مدیرکل بهزیستی استان آذربایجانشرقی با تاکید بر لزوم مقابله با آسیب های اجتماعی ناشی از فضای مجازی گفت: گروه هایی همچون کودکان، نوجوانان، دختران، جوانان و زنان بیشتر در معرض آسیب های اجتماعی هستند.
به گزارش آذر صبح، محسن ارشدزاده پیش از ظهر روز سه شنبه در همایش سلامت اجتماعی با محوریت فضای مجازی و آسیبهای ناشی از آن در شهرستان جلفا تصریح کرد: منطقه آزاد ارس همواره حامی مددجویان خود است، در همین راستا سازمان بهزیستی در قانون برنامه توسعه ششم مسئولیت اجتماعی را برعهده دارد.
وی با بیان اینکه سلامت اجتماعی در کنار سلامت روانی از مهم ترین رکن های اساسی جامعه است، ادامه داد: اکثر کشورهای در حال توسعه اجتماعی از سیاست و تکنولوژی های خاصی برخوردار است و ما نیز همچون سایر کشورها به دنبال توسعه هستیم ولی همواره باید تلاش کنیم تا در مسیر آسیب های اجتماعی ناشی از فناوری قرار نگیریم.
مدیرکل بهزیستی استان آذربایجانشرقی در خصوص فضای مجازی و محوریت های آن افزود: فضای مجازی اینک اصلی ترین شاخص اجتماعی محسوب می شود و ما نیز باید در این راستا برنامه ریزی هایی برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی داشته باشیم تا با مشکلات چندانی روبه رو نشویم.
ارشدزاده با تاکید بر کنترل آسیبهای اجتماعی قابل کنترل ابراز کرد: برنامه ریزی های از پیش تعیین شده موجب می شود تا از میزان آسیب های اجتماعی کاسته شود.
وی در خصوص گروه های آسیب پذیر توضیح داد: گروه هایی همچون کودکان، نوجوانان، دختران، جوانان و زنان بیشتر در معرض آسیب های اجتماعی هستند، باید این افراد بیشتر از سایر گروه ها مورد توجه قرار گیرد.
ارشدزاده ادامه داد: دولت مسؤولیت سیاستگذاری کلان را عهده دار است ،بیشترین مسؤولیت در این گام بر عهده خانواده، جامعه و گروههای مردمنهاد هست زیرا اگر خانوادهای در قبال اعضااحساس مسؤولیت نکند آسیبهای اجتماعی گسترش خواهد یافت.
مدیرکل بهزیستی استان آذربایجانشرقی از وظایف بهزیستی استان در این راستا شرح داد: بهزیستی موظق است برنامه متعددی برای پیشگیری و کنترل داشته باشد که مهمترین برنامه توسعه اورژانس اجتماعی در برای مقابله با آسیبهای است.
ارشدزاده با بیان اینکه پیش از سال۹۵ در پنج شهرستان اورژانس اجتماعی فعال داشتیم، یادآور شد: در قانون برنامه توسعه ششم، شهرهایی که بالای ۵۰ هزار نفرجمعیت را دارا بودند باید مجهز به اورژانس می شدند که در پی این قانون ۱۱ شهرستان استان آذربایجانشرقی از سال جاری اقدامات لازم را برای راه اندازی اورژانس اجتماعی انجام داده اند.
وی از افتتاح چند بخش در ایام دهه فجرخبر داد: ۹ اورژانس اجتماعی دیگردر ایام یوم الله فجرافتتاح خواهد شد .
مدیرکل بهزیستی استان آذربایجانشرقی در خصوص برنامه های دیگراین سازمان افزود:راهاندازی خانه امن و سلامت برای زنان و دختران ،ایجاد پایگاه خدمات اجتماعی، راهاندازی مرکز بازپروری برای زنان و دختران آسیبدیده از برنامههای انجام گرفته بهزیستی استان است.
ارشدزاده خاطر نشان شد: استان آذربایجانشرقی یکی از استانهای بزرگ کشور است که در منطقه مرزی قرار دارد و این میتواند مزیت و تهدید برای ما باشد ولی با وجود شرایط جغرافیایی، آسیبهای اجتماعی در استان کنترل شده است و از تعداد کودکان خیابانی و کارکاسته شده است.