رئیس هیئت مدیره انجمن سینماگران آذربایجان شرقی گفت: موفقیت هنرمندان تبریزی حاصل تلاش خود آنان است، این هنرمندان با تلاش خود در جشنواره های مختلف موفق به کسب مقام برتر شده اند.
علی اکبر افتخار در گفت و گو با آذر صبح اظهار کرد: از جمله اقدامات مهم انجمن سینماگران تبریز برگزاری جشنواره فیلم تبریز بود که با موفقیت اجرا شد همچنین ناگفته نماند فضای نامساعد و برخی تغییرات مدیریتی سینمای استان را دچار مشکل کرده بود که خوشبختانه با همکاری برخی از هنردوستان روبه بهبودی است.
افتخار در خصوص اهداف انجمن سینماگران تصریح کرد: هدف از دعوت برخی ستارگان سینما مستحکم کردن پایه سینمای استان بوده که از اثرگذارترین راه های هنر به شمار می رود یعنی به نوعی دیوار کاذب از بین رفته و هنرمندان به راحتی می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
وی ادامه داد:برخی اتفاقات سینمایی که رخ داده زمینه ای برای آموزش هنرمندان بوده تا با کمک یکدیگر هنر را در راستای اهداف خود قرار دهند چراکه همکاری و هم دلی موجب پیشرفت سینما خواهد بود.
رئیس هیئت مدیره انجمن سینماگران آذربایجان شرقی با بیان اینکه سینمای تبریز در باتلاق نیست، افزود:برخی حرکت های شایسته تعدادی از هنرمندان تبریزی که خروجی های چشم گیری داشتند موجب افتخارسینمای استان شده اند چرا که در جشنواره های مختلف با کسب رتبه های برتر تلاش هریک از آنان زبان زد عام و خاص شده است.
وی در رابطه با چشم انداز سینمای تبریز یادآور شد: افرادی که با نگاه تکزاویه ای به فیلم سازی می نگرند طبیعتا در جریان سینمای ایران با مشکلات سختی روبه رو خواهند شد چراکه هنر یک قله فتح کردنی نیست و در این راه همه باید به صورت همدل گام بردارند.
افتخار با تاکید بر جایگاه سینما اظهار کرد: سینما جایگاه خاصی در کشور دارد و با پیش بینی های نادرست نمی توان سینما را در مسیر موفقیت مشاهده کرد چراکه پیش بینی در هنر از عوامل بی تاثیر به شمار می رود.
وی اذعان داشت: بسیاری از هنرمندانی که به جشنواره های متعدد راه یافته اند با تلاش و سرمایه خود در این راه قرار گرفته اند.
افتخار با بیان اینکه چشم انداز مناسب سینمای تبریز یک توهم نیست، عنوان کرد: هیچگاه با برگزاری جلسات و نشست های صمیمی مشکلات سینمای استان حل نمی شود مگر آنکه گام های عملی در این راستا برداریم و با همدلی و همکاری تمامی اعضای انجمن سینمای تبریز را در راستای اهداف موفقیت امیز پیش ببریم.
رئیس هیئت مدیره انجمن سینماگران آذربایجان شرقی ابراز کرد: در تمامی شهرهای کشور عمدتا فعالیت های سینمایی و هنری بسیار کم رنگ است و ناگفته نماند که فعالیت هنرمندان تبریزی طی سالهای جاری بسیار چشمگیر بوده و در بسیاری از شهرهای دیگر کشور اکران شده است.
افتخار در خصوص بودجه سینمایی استان توضیح داد: سینمای تبریز تاکنون هیچ بودجه ای از سوی دولت دریافت نکرده و سرمایه گذاری های تولید فیلم توسط کارگردانان یا برخی سرمایه گذاران صورت گرفته است.
وی ادامه داد: تنها عامل تولید فیلم های بلند سرمایه گذاری نیست، هنرمندان می توانند با امکانات کم، فیلم های بلند تولید کنند و خروجی آنها را از دریافت کنند چراکه در صورت خوب بودن فیلم به جشنواره های متعدد راه خواهند یافت.
افتخار با بیان اینکه ساخت فیلم های کوتاه به سازمان دهی نیاز دارد، افزود: اگر در ساخت فیلم های کوتاه سازمان دهی انجام گیرد انجمن سینمای جوان از تولیدات فیلم حمایت خواهد کرد یعنی جهان سینما از آشفتگی به سوی موفقیت صعود خواهد کرد.
وی با اشاره به موفقیت های فیلم ائو اظهار کرد: تولید فیلم ائو به کارگردانی اصغر یوسفی نژاد یک اتفاق موفق برای سینمای استان آذربایجان شرقی بود که در جشنواره های مختلفی مقام های برتر را از آن خود کرد.
رئیس هیئت مدیره انجمن سینماگران آذربایجان شرقی توضیح داد: ساخت فیلم های بلند صرفا به دلیل فروش و کسب درآمد نیست چراکه سینما یک قاعده کلی را در خود جای داده است ، همچنین استفاده ازستارگان و چهره های شاخص در تولید فیلم؛ توفیق صد درصدی در فروش و اکران فیلم ها ندارد.
وی افزود: سازوکار فیلم های کوتاه در شهرستان ها تنها به دلیل حضور در جشنواره ها تعریف شده و تنها فضایی که این فیلم ها خودشان را نمایان می کنند شرکت در جشنواره های مختلف است.
افتخار خاطر نشان کرد: امید است با همکاری و همدلی تمامی اعضای انجمن بتوانیم سینمای استان آذربایجان شرقی را در راستای اهداف خود قرار داده و موجب پیشرفت هنر باشیم.